Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrzeiniewierze

kto tym dentystom daje dyplomy??

Polecane posty

Gość patrzeiniewierze

kuva jego mac, od dziecka mam zeby z d**y, po ojcu, małe i z przerwami, kiedys poszlam zrobic licowki kompozytowe zeby zmniejszyc szpare efekt okej, niedawno mi sie przykruszyly to poszlam odnowic to mi baba tak obrzydliwie zrobila ze nie moge patrzec,plakac mi sie chce. w lewym zebie nakladajac ten kompozyt mi cos ''zamurowała'' jakis kłak tam wlazł i przebija przez szkliwo. tak to widac w swietle dziennym ze nie wiem jak ona to robila nie widząc,..no dramat.. :(

Gość gość
idź z reklamacją

Gość gość
reklamuj, na pewno niemalo pieniedzy na to wydalas, a jednak zeby to zeby, miec nieladny usmiech bo ktos z***** swoja robote? :o

Gość gość
ja po 1szym zejsciu z fotela podeszlam do lustra i powiedzialam ze ewidentnie cos tam jest! i pytam nie widzi pani??? a ona ze prawdopodobnie swiatlo mi tak pada ze cos widze. zeszlam 2 raz, patrze, ok zniknelo, dziurki pozałatane, w domu w swietle dziennym dokladnie patrze a ona po prostu wiecej plomby n******* w to samo miejsce a ten klak tam nadal jest! nie macie pojecia jak mnie to wkur*** zeby to wizytowka czlowieka a ona mi takie bagno z ust zrobila

Gość gość
dzis dobry lekarz/dentysta to jak dobry chlop-ze swieca szukac... :o :P

Gość gość
prawda....

Gość gość
zapytaj kto im prace daje :classic_cool:

Gość gość
jak kto prace daje sami sobie gabineciki otwieraja bo tata był dentystą albo rodzice bogaci otworzyli ....