Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek Emmaljunga Mondial Duo Combi opinie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny Jestem na etapie oglądania wózków dziecięcych i niesamowicie wpadł mi w oko szwedzki wózek Emmaljunga Mondial Duo Combi jednak dość trudno znalezc o nim opinie,użytkował ktoś? Jak się spisują te duże koła? Czy tak duża gondola jest wygodna? Czy po zasie nic w nim nie skrzypi i nie odpada idt... Bardzo proszę o opinie:)

Gość gość
Ja mam. Jestem bardzo zadowolona. Nic sie z nim nie dziej. Przeyzyl juz dwie zimy. Nic nie skrzypi. Mam tapicerke ze szutcznej skory, rewelacyjnie sie czysci, mimo ze bardzo jasna. Najbardziej balam sie o ten material ale sie sprawdzil. Jedyny minusto waga. Wozek jest dosyc ciezki, ale ja nie musze go nosic po schodac, wiec na codzien tego nie odczuwam. Napewno drugi raz bym go napewno kupila.

Gość gość
A jeszcze o gondoli nie napisalam. Jej wielkosc byla dla mnie plusem. Synek urodzil sie duzy, do tego pozna jesienia. Wiec jak go ubralam w kombinezon to mial luzno w wozku i nie bylo problemu ze trzeba szybko zmienic na spcerowke bo miejsca brakuje a dziecko jeszcze nie siedzi.

moja znajoma ma ten wozek i nie jest zadowolona. mowi ze po 3 miesiacach uzytkowania zaczea miec problem ze skretnoscia kol. ja mam jane muum, jeźdze wszedzie, w kazda pogode i nic takiego sie nie dzieje

Gość gość
Ja miałam ten wózek (z resztą teraz chętnie odsprzedam po atrakcyjnej cenie).Jestem bardzo zadowolona, nic nie skrzypi, koła nieskretne i duże to duża wygoda, na mniejsze krawężniki wjeżdża sam. Amortyzacja sprawia, że po nierównym chodniku dziecko jest wybujane a nie wytelepane jak w twardych kółkach i wózku bez amortyzacji. Polecam. kontakt do mnie moni@mp.pl

Gość gość
Cos twoja kolezanka sciemnia bo ten model nie ma skretnych kół. .. a wozek jest super. Mam go i na pewno drugi raz bym go kupila.

Gość gość
Ja mam i jestem zadowolona, ale to nie jest wozek dla tych ktorzy mieszkaja w bloku bez windy. jest duzy, ciezki i zajmuje duzo miejsca. wszystko zalezy gdzie mieszkasz i gdzie bedziesz go uzytkowac. U mnie na wyboistych drogach sprawdza sie super.