Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moja rodzina moze odebrac dziecko

Polecane posty

Gość gość

Moja rodzina chce odebrac mi 3.5letnia corke tylko dlatego ze jestem po rozwodzie i miesskam z nowym partnerem. Od kiedy moja corka zaczela sie mocno jakac to rodzina np moje ciotki babcie ma mowia ze to napewno nasza wina .ze wg nich musimy ja pewnie bic po tylku i to pasem albo cos jej robimy!!! Zapisalam corke do dwoch logopedow i do psychologa. Dbam o nia bardzo.ma wszystkie zabawki drogie i ladne oraz te edukacyjne. Ma duzo ubranek butow. Mieszkamy w bdb warunkach tzn mieszkanie swiezo po remoncie. Od wrzesnia corka pojdzie do przedszkola. Bardzo sie opiekuje corka. Gybym przecoez sie nie opiekowala nia dobrze to bym.olala jej mocne jakanie a ja czym predzej zapisalam.ja do specjalistow.by wiedziec jak jej pomoc. Babcia dzos do mnie dzwonila xe naspa na nas ludzi z mopsu itp Ze dziecko sie mocno jaka i ze jest wytraszone i wyglada jak wystraszona mocno!!!!ze napewbo jest przemoc. A corka ma wszytko slodycze zabawli ubranka spacerki i nilosc

Gość gość
co za p******* rodzinka, moga Cie w d**e pocałowac a nie odebrac dziecko. na twoim miejscu ta rodzinka po takim numerze przestałaby dla mnie isteniec

Gość gość
jesli jest ok, jak piszesz, to nawet jesli przyjda z MOPSu na wywiad, to moga ci skoczyc