Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet które uważają że płacenie za seks jest żałosne

Polecane posty

Gość gość

To czy bez płacenia będę miał: - średnio co 3 tygodnie nową partnerkę (ok 15 w roku) - brak pretensji że mam inne kobiety do seksu - trójkąt z aktywnymi wobec siebie partnerkami - seks jaki będę chciał i kiedy chce - lodzik po 3 minutach znajomości - brak rozmów z tymi kobietami - brak konieczności lizania ci/pki, pieszczenia, rozgrzewania, doprowadzania do orgazmu - brak konieczności zainteresowania kobietą poza seksem - możliwość uprawiania seksu z 18 latką, a innego dnia z 30 latką - zero zaangażowania jeśli chodzi o życie uczuciowe - seks bez wciskania głupot, zapraszania na randki, jakieś tam wyjścia - wszystko bez trudu, wysilania mózgu jak poderwać pannę - ogólnie święty spokój JEŚLI BĘDĘ TO MIAŁ BEZ PŁACENIA, to proszę was kafeterianki, jak to osiągnąć? Bo przecież to jest trudne nawet dla przystojnego i zamożnego faceta. Może wtedy w waszych oczach będę prawdziwym mężczyzną, bo oni przecież nie płacą.

Gość gość
jesteś tłukiem kartoflanym, prędzej czy później złapiesz syfa od tych twoich dziewczynek

Gość gość
do dupkow ktorzy uwazaja ze sa w ameryce wracajcie do siebie 🖐️

Gość gość
syfa to częściej złapie się od tej niby porządnej

Gość gość
oczywiście wszystkie wyzywające od nieudaczników i brzydali milczą haha, czyżby argumenty wreszcie dotarły do tępych głów?

Gość gość
a co tu mówić na twoje rewelacje bystrzaku... :O

Gość gość
ale że co, mamy pogratulować że wystarczy ci mechaniczny seks bez angażu emocjonalnego? czujesz się z tego powodu lepszy? bo mi cie po prostu żal. płacisz dziwce za to co każdy normalny facet ma za darmo i jeszcze jesteś z tego dumny

Gość gość
Nie uważam,że płacenie za seks jest żałosne. Ale to smutne,że musisz płacić za bliskość z drugim człowiekiem. Zacytuję "brak konieczności zainteresowania kobietą poza seksem", "zero zaangażowania jeśli chodzi o życie uczuciowe"... Hmm,aż strach pomysleć jakim jesteś emocjonalnym wrakiem. Współczuję.

Gość gość
Brak konieczności - no ok! Bidulku ty mój! Wiecie co? K***a jak można trzymać nasienie w gumie tydzień za oknem a potem tego użyć? Ale jak masz pieniążki to płać synku płać! Są takie panienki wiesz, słyszałam że one też tak podobnie mają też bidulki takie. Powodzenia! Trzymaj się! Jakoś to będzie!

Gość gość
płacisz dziwce za to co każdy normalny facet ma za darmo xx przeczytaj jeszcze raz wszystko i ZROZUM tekst, pewnie trudne to dla ciebie

Gość gość
nie, nie jest za trudne, dalej mi cie żal, mały emocjonalny wraku

Gość gość
JEŚLI BĘDĘ TO MIAŁ BEZ PŁACENIA, to proszę was kafeterianki, jak to osiągnąć? Bo przecież to jest trudne nawet dla przystojnego i zamożnego faceta. Może wtedy w waszych oczach będę prawdziwym mężczyzną, bo oni przecież nie płacą. Masz nieco wypaczone spostrzeżenia Najpierw trzeba być człowiekiem i drugiego człowieka sobą zainteresować. Do tego potrzebne ambicje Chyba nie dla ciebie coś takiego?

Gość gość
jest widocznie trudne skoro twierdzisz że normalny facet te wszystkie punkty będzie miał za darmo

Gość gość
Do tego potrzebne ambicje Chyba nie dla ciebie coś takiego xxx nawet z tym TO NIE JEST OSIĄGALNE hahaha

Gość gość
Nie no nie da się osiągnąć tego w tej formie w jakiej to przedstawiłeś w podpunktach. To dobre dla nay****ych Zostań tam gdzie stoisz!

Gość gość
Płać i nie wymyślaj!

Gość gość
Autorze - seksohilizm sie leczy...

Gość gość
po co leczyć coś co sprawia przyjemność?

Gość gość
Zostan sobie przy tych swoich dzifkach i nie zblizaj sie do kobiet buchaju bezrozumny :(

Gość gość
a czy ja się zbliżam? przecież napisałem że na was mi nie zależy

Gość gość
to nie jest trudne jak się jest przystojnym facetem

Gość gość
Gdybym tak nisko upadla,zeby za seks placic,to slowo zalosne byloby efemizmem :D

Gość gość
gość 04.06.2014 to nie jest trudne jak się jest przystojnym facetem xx taa jasne, chyba nawet nie przeczytałas

Gość gość
Nie smierdzisz groszem i nie stac cie na dziwwki ,ogladasz je sobie na obrazku :D:D:D

Gość gość
haha można było się spodziewać, brak argumentów, to wymyślają, jeszcze napisz że jestem prawikiem na utrzymaniu matki

Gość gość
Ktos ,kto chodzi do prosciotuttek :D nigdy sie tym nie chwali :D Ty sobie sam machasz pedzlem i opowiadasz swoje fantazje :P:P

Gość gość
to internet, tu mogę napisać prawdę, a napisałem to bo jakieś piz/dy zarzuciły mi w innym temacie że nie potrafię zainteresować kobiety za darmo i muszę płacić, a ja płace bo SAM CHCE z wyżej wymienionych powodów

Gość gość
ja ****** stare babcie, łatwo je wyrwać wystarczy trąchnąć takim nabuzowanym fallusem i zara ma mokro bo dawno nie miała

Gość gość
Jestes zwyklym pustakiem i tyle :P takie cos nie jest mezczyzna tylko jakims bezrozumnym gorylem :(

Gość gość
claude dlaczego po zmianie wyglądu kafe przestałeś się logować?