Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kiedyś zaświeci słońce

Życiowy kryzys 28 latki

Polecane posty

Gość czy kiedyś zaświeci słońce

Nie umiem ułożyć sobie życia..Koleżanki zazdroszczą że jestem wolna, bez dzieci, bez faceta ( po 4 latach rozpadł się związek) że mogę jeździć gdzie chce, robic co chce i robic karierę. Zawsze uważałam się za silną kobiete, ale teraz już nie mam sił. Rycze już chyba trzeci dzień. Prawda jest taka że nic mi się nie udaje. W życiu zawodowym które powinno mnie jakoś mobilizować jest wielka lipa. Pracowałam dla trzech korporacji, i albo słabo płatna praca, albo mobbing, albo jedno i drugie. Teraz chcąc znow coś zmienić trafiłam do nowej firmy i po prostu nie wierze w swojego pecha znów to samo. Drugi problemem są finanse, jestem sama ale nie udaje mi się za dużo odłożyć, a co dopiero pomyśleć o własnym mieszkaniu. I pomyśleć że inne mi zazdroszczą że nie mam zobowiązań i "robię karierę" Nie chce wyjeżdzac za granicę nie umiałabym się tam odnaleźć. Dopadł mnie mega kryzys bo nie wiem jak ułozyc sobie życie którego mam dość.

Gość gość
Byłam swego czasu w podobnej sytuacji (mam 29 lat i było to jakieś pół roku temu) i mnie pomogła Miłość :) Marzyłam o niej i ją do siebie przyciągnęłam i dzisiaj czuję, że mogę wszystko.

Gość gość
Czasem złe samopoczucie oznacza że mamy braki w swojej aurze, płynie z nas negatywna energia, która nie pozwala cieszyć nam się zyciem. U mnie tak było, gdyż po kilku sesjach oczyszczenia energetycznego ze strony moc-energii.pl wstałam na nogi i wszystkie myśli depresyjne odeszły. Potrafię w końcu być asertywna i podejmować odważne decyzje.

Gość ertopka
Wiek nie ma znaczenia, w depresje można wpaść w każdym wieku. Sama przez to przechodziłam, a jestem niewiele starsza od Ciebie. Na szczęście wzięłam w porę sprawy w swoje ręce i zdecydowałam się na wizytę u specjalisty. Ten człowiek bardzo mi pomógł, niesamowite podejście do życia i osób, które się do niego zwracają. http://www.psychologgia-plus.pl/krzysztof-wierzbicki.html

Gość bla bla bla bla bnla
ja tez przechodze przez kryzys mimo ze mam dobrego meza, kochane dziecko i drugie w drodze prace w biurze i mieszkanie - pare razy w roku jezdze na urlop za granice - Dopada mnie kryzys,ze jednak cos robie nie tak ! nie brne w gore, nie rozwijam sie w swojej karierze. Stoje w miejscu. Jak patrze,ze inne dziewczyny sie rozwijaja, tu kursy, tam obcy jezyk inna robi doktorat a ja stoje w miejscu :/ szlag mnie trafia Autorko - nie martw sie milosc jest pisana kazdemu ale nie wolno jej odtracac... zycze powodzenia

Gość gość
a jestes chociaz ladna