Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pocalunek i noc z kolega z pracy, wyrzuty i niemoc... poradzcie

Polecane posty

Gość gość

stalo sie tak ze kolega wpadl na piwo, ja sama w domu zostal na noc spalismy na osobnym lozku. nastepnego dnia juz spal w lozku przytulony, za kilka dni bylismy juz nadzy, on mnie zaczal calowac, przytulal mnie itd. do niczego wiecej nie doszlo, ale bylismy nadzy itd na drugi dzien mialam ogromne wyrzuty, powiedzialam mu ze przepraszam za zaistaniala sytuacje, ze nie chce zeby stracil do mnie szacunek. a on bron boze bylo minelo i tyle. rozmawiamy ze soba jakby nic sie nie stalo. on ejst takim typem ze to kobieta musi go poderwac, ma dziwne zasady itp. jak odebrac ta sytuacje, ze dla niego tez to byl glupi wybryk??

W taki sposób że byłaś numerkiem i niczym więcej, skoro niczego więcej nie oczekuje po tym co się stało.

Gość gość
no ja tez na nic innego nie licze ;)

Gość gość
wpadł na piwo i został na kilka dni.....? po co go przepraszałaś, nie rób tego nigdy więcej, nawet jak masz wyrzuty jak to napisałaś. Może chciał coś więcej..może i jakiś związek się kroił no ale jak ty go tam mocno przepraszałaś to uznał, że nie chcesz i nie ma sensu

Gość gość
nie zostal na kilka dni tylko przychodzil codziennie. przeprosilam bo ne umialam mu w pracy w oczy spojrzec... fakt mialam przez chwile mysl ze cos moze z tego byc,bo on jest bardzo niesmialy ale juz poem sama nie wiedzialam. a znam go na tyle ze wiem ze nikomu nie powie. naprawde myslisz ze mogl pomyslec ze nic od niego niechce???

Pomyślał sobie że jest jednym z wielu, których w ten sposób gościłaś ;)

Gość gość
tak mogł tak pomyśleć spędziliście kilka fajnych wieczorów, nocy a ty potem wypaliłaś przepraszam nie myśl o mnie źle, nie chciałam.....jeszcze gdybyś zrobiła to jakoś inaczej, no nie wiem zwolnijmy tempo, no nie wiem ale nie przepraszam

Gość gość
myślę, że nic już z tego nie wyjdzie..zapomnij o nim o tym , że przepraszałaś...traktuj go jak zwykłego kolegę, to czasami działa kiedy ignoruje się faceta

Gość gość
no to pieknie, zle to rozegralam cholera jasna

Gość gość
napisz jak bylo z tym "piwem" i kolejnymi wieczorami, ty go zapraszałaś czy on zam wpadał..pytając wcześniej czy może wpaść? Macie jakąś możliwość spotkać się niby przypadkiem sami?

Gość gość
czyli odebral to ze zachowalam sie poprostu "po kolezensku?"

Gość gość
Narodowy jak masz więcje jak 18 lat :p to podpowiedź wskazana co teraz;)

Gość gość
jakie po " koleżeńsku" ile macie lat ty o ten kolega z pracy??? Odebrał to tak, że było fajnie i się skończyło i więcej nic nie chcesz.

Owszem mam :) Podpowiedź? Przede wszystkim musisz dać mu do zrozumienia że nie jesteś łatwa i nie wszystkich kolegów tak gościsz, jak to zrozumie to będzie dobrze.

Gość gość
odpowiedź nie głupia więc jednak masz więcej jak 18:p

Gość gość
wiec wlasnie,odkad zostalam sama na mieszkaniu, pisal pytal czy moze wpasc na piwko, papierosa... z tego co wiemon ma bardzo dobry kontakt z innymi dziewczynami,ąle wlasnie to tylko kolezanki. wiek i tu jest problem bo on ma 21 ja 26 i tu jest ta przepasc, ze ja czesto mu dawalam do zrozumienia niby w zartach ze taka roznica wieku itd i sie smialam z tego. ozliwosc spotkania jest, jednak to czlowiek zagadka, jest bardzo skryty nie wiem co on tak naprawde mysli, raz mi pisze jak szalony zwierza sie, innym razem polslowka itd

Gość gość
czy teraz po tym przepraszaniu tez pisze do ciebie i zwierza sie czy nie, jesli tak to widze możliwość spotkani i możliwość naprawienie tego

Gość gość
tak ostatnio pisal nawet duzo. w pracy tez zagaduje, ale nie rozmawia tylko ze mna i to mnie gubi. a jak mam to naprawic, boje sie bezposrednio napisac, bo nie chce zeby mnie odrzucil, naprawde nie wiem co on ma w glowie i to mnie nurtuje

Gość gość
czy wyczuwasz w jego sms-ach czy waszych rozmowach,że chce się z toba spotkać

Gość gość
niestety, tylko jakiespro9sby zeby cos tam na facebooku podeslac,jakies rady dotyczace czegos np wyboru tatuazu i tyle. nic wiecej

Gość gość
jeśli macie możliwość spotkać się sami to wykorzystaj to....spróbuj pogadać z nim badając grunt czego on chce jeśli wyczujesz, że też chciłaby spróbować ....to pogadaj z nim szczerze, może zapytaj co on tak naprawdę mysli o różnicy wieku jesli chodzi o zwiazki, musisz wyczuć co i jak