Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta Hiacynta Mariscotti

obrzydliwa rzecz którą zrobiłam koleżance

Polecane posty

pojechałam z czterema koleżankami w pewne miejsce na kilka dni, byłyśmy zmuszone spać w jednym pokoju, no i wiadomo wszystkie rzeczy takie jak żele, szmapony czy ręczniki zostawiałyśmy w łazience.pewnego razu poszłam skorzystać z toalety i zobaczyłam, że wisi ręcznik jednej koleżanki, akurat tej której niezabardzo lubiłam, myślę, że po części z zazdrości, bowiem jest ona idealnapiękna, ma mnóstwo przyjaciół, ma w sobie niesamowity urok, każdy facet się za nią oglądazauważyłam, że nie ma papieru więc wziełam jej ręcznik i wytarłam sobie ociekającą moczem tzipeniedługo potem zobaczyłam ten ręcznik na jej głowie.to było trochę dziwne uczucie bo z jednej strony czułam się głupio, a z drugiej jakoś mnie to cieszyło:o

Jak myślisz, ona pewnie brzydziłaby się podetrzeć twoim ręcznikiem, co? :D

Narodowy ale oliwy do ognia dolało jeszcze to, że byłyśmy pokłócone:o

Gość gość
Ona wycierala sobie tym recznikiem d**e wczesniej :D jak ma jakiegos syfa to sie zarazilas tepa tzipo

Gość gość
Jesli naprawde tak zrobilas,to jestes zalosna.

Pokłócone czy nie ale takich rzeczy się nie robi. To obrzydliwe. Wyobraź sobie że bym ci się spuścił na ręcznik do twarzy a ty byś nim rano buzię wycierała, jak byś się czuła? :o