Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauroczenie?

Polecane posty

Gość gość

Oh okey, pierwszy raz postanowiłam coś napisać na forum z myślą, że przelanie tego na ekran coś mi pomoże. Wiek 19. Nie będę opowiadać swojej historii życiowej bo niestety miałam burzliwe dzieciństwo i szybko dorosnąć musiałam. Jestem osobą która wierzy, że gdzieś na świecie jest osoba jej przeznaczona. Nie szukam miłości, nie oglądam się w koło wypatrując potencjalnych chłopaków bo niestety nikt mnie nie interesuje w taki sposób. Pomimo zalotów na jakie się natykam od razu czuje że to nie ma sensu nawet nie znając tej osoby. Nie ma chemii nie ma motyli. Nie jestem osobą która patrzy na wygląd ale wystarczy mi jeden rzut okiem i już wiem czy to właśnie to. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa bo określonego typu nie mam. Właśnie do tego zmierzam. Jakiś czas temu byłam na pewnych zawodach. Spiker na okrągło gadał o jakiś mistrzu i byłam ciekawa który to więc przeszłam się pomiędzy sekcjami i nagle bum. Zobaczyłam pewnego faceta. Poza tym że ma osiągnięcia i był najlepszy nie wyróżniał się urodą, nie emanował pewnością siebie ani nie kokietował dziewczyn które były w pobliżu jak to inni zawodnicy robili. Dzień później również poszłam obserwować go jak sobie radzi ale fascynacja wzrosła. Już zebrałam informacje o nim w internecie. Ten pociąg zwyciężył i dodał mi odwagi by podejść do niego po wygraniu oraz zrobić sobie zdjęcie. Tylko na tyle mogłam sobie pozwolić gdyż jest Hiszpanem. Tak głupia małolata która zabujała się w jakiejś gwieździe. Otóż nie. Próbuje tylko zrozumieć dlaczego poczułam w końcu że spotkałam kogoś kto mnie interesuje, naprawdę interesuje nie ze względu na urodę tylko było to nagłe bum. Mam mętlik w głowie bo nic nie mogę zrobić. Nie jest on zwykłą osobą do której mogę wysłać wiadomość na portalu. 22 latek dość znany, może nie w naszym kraju ale w jego na pewno. Chciałabym żeby takie nagłe bum pojawiło się przy kimś osiągalnym dla mnie. Mam za sobą jeden długi związek i nie jestem nastolatką żyjącą marzeniami tylko twardo stąpam po ziemi. Dlatego nie rozumiem czemu takie coś mnie spotkało, myślałam że to raczej etap 13 latek kochających się w swoim idolu. A ja w zasadzie spotkałam normalnego chłopaka który okazał się trochę bardziej znany ze względu na jego hobby przy czym zamieniłam z nim dwa zdania i w ogóle go nie znam. Opieram się tylko na analizie wzrokowej bo tak poznaje ludzi po ich zachowaniu.A oni nie są tego świadomi :)

Gość gość
Nie uważam by było coś z tobą nie tak. Jesteś romantyczką i wierzysz w tego jedynego. Nie bawisz się jak dzisiejsza młodzież latając z kwiatka na kwiatek. Wiadomo, że mogłaś trafić pechowo i spotkać być może tego jedynego (na chwile obecną) który jest poza twoim zasięgiem. Być może warto zaryzykować i spróbować nawiązać korespondencje, może doczekasz się odpowiedzi :) pozdrawiam