Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ripa

1233121231

Polecane posty

Gość gość
To ty w avtarze? :D

Gość gość
mężczyzna nie ma być ładny tylko męski tzn. przystojny z ładną sylwetką a twarz tylko trochę ładniejsza od diabła :D Twój problem to charakter i osobowość a nie uroda.

Gość gość
a ja gruba brzydka egoistka roszczeniowa i mam to w d***e Tobie też dobrze radzę idz do kina na spacer na koncert a nie p*****l smutów o świcie

Gość gość
Nie jestes brzydki,masz tylko strasznie ciemne i gęste brwi. Nie gol sie na łyso,,zapusc,,troche włosy i bd lepiej,tak mi sie wydaje. I troche wiary w siebie ;)

Gość gość
co z wami chlopaki sie dzieje ? macie tak niska samoocene naogladacie sie p*****l w tv i myslicie ze co drugi musi wygladac ja leonardo wcale nie! najwazniejsze zeby kazdy facet wypracowal w sobie charakter :) facet ma byc i meski i zarazem uczuciowy opiekunczy dobry ale nie dac sie wodzic za nos tym ktorzy chca te dobroc wykorzystac :)

Gość gość
nie jestes brzydki, masz troche wygląd kryminalisty ale akurat kobietom sie to podoba. Brzydki to jest np. ryszard kalisz, jas fasola, danny de vito

Gość Cyganeczka1
A sam szuka Miss swiata znam to,fakt ze uroda nie grzeszysz ale zawsze mozesz sobnie znalesc równie brzydka dziewuche,zapomniałam Ty masz gdzies przecietne i brzydkie....

Gość gość
MEZCZYZNA tez powiien byc lady + ladnie zbudowany+ sprzed tez nieczego sobie!!!

Gość gość
Dokladnie..kiedys w dawnych latach bardzo manipulowano kobietami i wmawiano im ,ze facet nie musi byc fajny ,ale ona-kobieta musi...co za brednie manipulacja,jasne od kobiet to by chcieli wymagac ...FACET TEZ POWINIEN BYC LADNY !!+ ladnie zbudowany proporcjonalnie + ladny penis minimum 18 cm

Gość Mindymindy
I to mi sie dziewczyny podoba! Jacy oni dla nas to i my dla nich proste.A Ty czemu nie wyjdziesz i nie zagadasz do jakiejs nie zbyt ładnej kolezanki?Jeśli taka bedzie madra to napewno Cie nie odrzuci.

Moja rada wyjdz z domu,przeciez po ulicy nie chodza tylko slicznotki jak bedziesz siedział cicho jak szara myszka to bedziesz niewidzialny.Jesli nie chcesz byc odrzucony to zainteresuj sie tymi dziewczynami które na pierwszy rzut oka nie sa ciekawe jeśli taka bedziew swiadoma swoich mankamentów nie powinna Cie odrzucic.

Gość luiza55
no z tym się zgadzam,że brzydki jesteś :-)

Gość gość
dlatego pipy durne jestescie same bo puuuustaki z was ! okropne a chlopak fajny i mimo wszystko odwazny glowa do gory ! takie bzdziagwy na takiego jak ty nie zasluguja takie jak one dostana palanta co bedzie w morde lal i patrzyl czy rowno puchnie :D

Luiza55 mam nadzieje że nie jestes taka stara jak i głupia,jesli tak to juz z tej ułomnosci emocjonalnej nie wyrosniesz.

Zejdz ze mnie bo nic nie mam do Ciebie,a chłopak jak chce kobiety to niech bierze ze swojego targetu.

Gość autorze a skad problemy
z trzustka? duzo piles i paliles?

Faceci tez oczekuja od kobiet niesamowitej urody,niech chłopak szuka ale niech nie liczy na jakas pieknosc.

przeciez napisal jakie ma o sobie zdanie to raz. dwa musisz kurwa debilnymi amerykanizmami robic z siebie kretynke i psuc wszystkie m nastroj? chyba normalne ze kazdy chce kogos atrakcyjnego i tego nie zmienisz. natomiast ponizanie kogos dlatego ze ci sie nie podoba to juz skurwysynstwo.

Gość co za BURAK
no wlasnie z niego nic ciekawego,ale wymagac to by chcial ladna...

kurwa jak robilem na produkcji to samo. nasz target, lunch. gdzie ja kurwa mieszkam w ameryce czy polsce? jak jedziesz na kaszuby to indianie tam mieszkaja?

Jesli ktos nie jest zbyt piekny i zdaje sobie z tego sprawę nie powinien wymagać od płci przeciwnej nie wiadomo czego. Ja go nie ponizam moze ma fajny charakter nie znam go i nic do niego nie mam ale od kobiet zawsze sie nie wiadomo czego oczekuje,ale jak facet nie ma powodzenia to wielki gniew bo przeciez tylko kobiety nie maja prawa wygladac inaczej niż barbie.

zebys byula miss universum to jakbys mi zaczela nawjac w lozku o targetach big dickach i innych ameryanizacyjnych kurestwach to bym cie spuscil po schodach na kopach

ale gdzie ty widzisz zeby on czegos wymagal. zaloz se swoj topik jak czujesz potrzebe zjechania kogos a nie rzucasz jakimis uogolnieniami i targetami. ide kurwa bo mnie zara chuj strzelu