Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodziutka misia

CZY 1000 ZLOTYCH MI WYSTARCZY?

Polecane posty

Gość slodziutka misia

Sluchajcie, we wrzesniu chce sie wyprowadzic z mojej miejscowosci do Poznania lub Wroclawia, nie wiem jeszcze. Odliczajac koszty mieszkania i czynszu - czy 1000 zl starczy na przezycie dla jednej osoby? Na jedzenie oczywiscie no i na wyjscia, alkohol itd... A jak nie, to ile potrzebuje na takie dosc komfortowe zycie? Jestem bardzo mloda, nie mam jeszcze jakichs super wymagan, samochodu i takich tam, interesuja mnie glownie imprezy i spotkania z przyjaciolmi, ile potrzeba na takie zycie?

Gość gość
:)no tak glowa do gory wszytsko sie ulozy 3333 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość autorka tematuuuu
Nie rozumiem tej odpowiedzi, ze 3333zl potrzebuje? A moze ktos powazniej odpisze? Ja wiem ze troche kasy potrzeba, ale zeby az 3000zl?

Gość autorka tematuuuu
NO NIECH KTOS MI ODPOWIE

Gość autorka tematuuuu
Nie zamierzam sie prostytuowac... NO PROSTE PYTANIE! Ile kasy mi potrzeba?

Gość gość
jak będziesz oszczędnie zyła to 1000 cie wystarczy masz 33 zł. na dzień na jedzenie wraz z chemią i ew. ciuchami czy kosmetykami,

Gość gość
Dziekuje za powazna odpowiedz :) No na jakas ekstrawagancje to sie nie nastawiam, po prostu wyprowadzam sie z domu rodzinnego poraz pierwszy i nie mam pojecia ile mi potrzeba a rodzice nie sa wstanie mi odpowiedziec na to pytanie bo sami zyja na troche innym poziomie juz..

Gość gość
oddaj rodziców do przytułka i sprzedaj co po nich zostanie,będziesz miała na start