Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które z Was są w konflikcie z rodziną partnera?

Polecane posty

Gość gość

Co jest tego przyczyną?

Gość gość
Ja kiedyś byłam w konflikcie z babcią partnera. On mieszkał z nią na górze domu, a rodzice na dole ( z którymi był w konflikcie, ale jak zaczęliśmy się spotykać to się pogodzili). To w ogóle był toksyczny związek. Babcia stwierdziła, że on nie robi niczego poza kontrolowaniem mnie więc ja na pewno muszę być d****** a tym bardziej, że zaszłam w ciążę. I chyba dobrze, że poroniłam. Co by Ci tutaj dużo mówić, nie podobało się babci, że spędza czas ze mną, że u mnie nocuje, a przecież ma swój dom. Z tym, że wtedy byliśmy gówniarzami. Ja miałam 22 lata, a on 24. :)

Gość gość
moja tesciowa nie rozmawia ze mna od swiat BN- powod? bo nie podalm jej szwagierki do telefonu wystarczajaco szybko jakos za baba nie tesknie

Gość gość
Nie gadam z tesciowa bo sie obraziła na męża i nie zadzwonila do niego z życzeniami urodzinowymi, nie byla tez u mojego synka na urodzinach, zresztą nawet z nim nie rozmawia wiec ja tez sie obraziłam i w zamian nie gadam z nią. Raczej tak juz zostanie bo teraz wcale sie nie widujemy. Poza tym jest szajbnieta i tak jest lepiej