Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jemu jeszcze zależy na tym związku?

Polecane posty

Gość gość

Mam prośbe powiedzcie co sądzicie o tej sytuacji? Od 2 miesiecy jestem z chłopakiem. Mieszkamy od siebie jakies 130 km. Od jakiegos miesiaca nasz związek polega tylko na pisaniu smsów codziennie i czasem rozmowach przez skype. Czuje sie nie pewnie, ponieważ za każdym razem gdy pytam kiedy sie spotkamy odpowiada "nie wiem". Co weekend gdy ja siedzę sama w domu i się nudzę, on imprezuje lub koncertuje, ponieważ jest djem. Zauwazyłam ze nie potrafi mówić o swoich uczuciach, jednak podczas spotkan jest bardzo czuły i troskliwy. Od jakiegos tygodnia zastanawiam sie czy to wogóle ma sens, bo raz ze nie ma dla mnie czasu to dwa dzieli nas dużo kilometrów. Jak myślicie jemu jeszcze na mnie zależy?

Gość gość
wg mnie to nie jest związek jesteś jego kolejną dziewczyną do seksu ot tyle - jeśli ci to pasuje to Twój wybór

Gość gość
Dlaczego tak uważasz?

Gość gość
przeczytaj co napisałaś

Gość gość
nie sądzę zebym była jego dziewczyną do seksu. On twierdzi że nie może się przyzwyczaić do tego że kogoś ma, ponieważ przez 2 lata nie był z żadna dziewczyna?

Gość gość
hmmm ja tak nie myśle, ponieważ z nim nie spałam, wiec jak mogę być dziewczyna do seksu którego nie było?

Gość gość
pewnie że nie był w związku bo co imprezę bzyka się z inną, mam wielu znajomych dj i każdy tak robi więc wątpię by ten był inny haha znajdź sobie kogoś innego chyba że chcesz się czymś zarazić i być kolejną naiwniaczką

Gość gość
Nie wroze nic dobrego

Gość gość
no niestety , jak by mu zalezało robił by wszystko by sie spotkac -prawda?? co znaczy "nie wiem " co to za odpowiedz ! zapytaj go czy mu zalezy i juz

Gość gość
masz 10 lat? nie wiesz czy mu zależy to się zapytaj!