Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minahh

15 lat różnicy

Polecane posty

Gość Minahh

35 i... no cóż - w tym roku 50. Wśród moich znajomych trzy mają 20 lat starszych. Facet ma warunki, by wyglądać lepiej niż przeciętny Polak. Nie jest nim zresztą. Ma obywatelstwo australijskie. Wygląda na 40 lat. Ma znakomitą kondycję - biega, jeździ na motorze, ćwiczy sztuki walki. Podoba mi się od dobrych 15 lat. Ale ta różnica wieku mnie przeraża.

Gość gość
Wykoleił się pociąg wiozący polskich posłów. Na miejsce pędzą ekipy ratownicze, karetki i śmigłowce. Gdy przybyli okazało się, że nie ma żadnych ciał. Szef ratowników pyta okolicznych mieszkańców: - Gdzie się podziali wszyscy z tego pociągu? - Pochowalim. - Wszyscy zginęli, co do jednego? - No niektórzy mówili, że jeszcze żyją, ale kto by tam, panie, politykom wierzył...

Gość gość
co z tego ze biega ma kondycje itede itepe piernik piernikiem zostanie a takie panny to sciery bo szukaja albo kasy albo tatusia czyli opiekuna predzej czy pozniej jelen zostanie sam

Gość Minahh
Nie chodzi o kasę. Mam swoją, choć faktem jest, że on ma znacznie więcej. Nie przywiązuje do niej zresztą uwagi. Nie jest piernikiem... chciałbyś tak wyglądać w jego wieku. Tylko właśnie ten wiek... :(

Gość gość
a daj sobie spokoj teraz moze i wyglada OK ale zobaczysz jak to szybko sie zmieni a z reszta z takim dziadkiem czulabym sie jak babcia to jednak roznice pokoleniowe i nie tylko nawet jesli taki dziadek udaje takiego coool i ubiera sie jakby mial lat 20 mnie osobiscie smiesza takie podstarzale oldboye

Gość gość
do autorki- a Ty w jakiej formie jestes? doruwnunesz mu choc troche? masz 35 wiec tez dojrzala jestes, moze tak byc ze za 10 lat zupelnie sie posypiesz a on nadal bedzie trzym sie swietnie i wygladal lepiej od Ciebie;-)

Gość Minahh
No właśnie... ja też ćwiczę i wyglądam młodziej...