Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wysoka i potężnie zbudowana, nie wyglądam kobieco :(

Polecane posty

Gość gość
nic ci nie poradzimy.Nadrabiaj inteligencją. Pocieszę Cię, że mam koleżankę taką samą i ma jeszcze większego męża- 2 metry, napakowany sportowiec i ona przy nim wygląda na maleństwo

Gość gość elka
mam podobny problem a ile masz wzrostu i wagi?

Gość gość
183cm i 80kg wagi, nie jestem gruba po prostu ''duza'' gdybym ubrala męskie ciuchy to by mnie pewnie pomylili od tylu z jakims nastolatkiem czy mlodym facetem :O

Gość gość
Zawsze się zastanawiałem jakie cipki mają takie duże, wysokie kobiety. Skoro taka duża to i cipka chyba musi być większa. Wargi, dziurka. Ale bym chciał taka pieścić lizać. Możesz opisać jaka jest ?

Gość gość
No chyba jednak chuda nie jesteś, powinnaś ważyć 70 kg, nawet jeśli masz potężną budowę. Spróbuj się odchudzić

Gość gość
Znam taką jedną laskę, nie jest gruba, ma ładny płaski brzuszek, na zdjęciach wygląda ładnie proporcjonalnie, a na żywo - szafa gdańska :D Jedyna rada to znajdź sobie "większego" faceta, nie będzie się wtedy tak rzucać w oczy Twój wzrost/wymiary

Wszystko zależy od tego: jak jesteś zbudowana. Jeżeli masz kobiecą sylwetkę (duży biust, krągłe biodra, wcięcie), to Twoje wymiary nie przeszkadzają być ładną kobietą (mi byś się pewnie spodobała :) ). Jeżeli jednak masz szerokie ramiona i wąskie pośladki, to... no cóż: każda potwora znajdzie swego amatora :) . Wtedy rzeczywiście musisz nadrabiać humorem i inteligencją :) . Podobno jednak panom, o niezbyt imponującym :D wzroście, podobają się takie solidne kobiety :) .

Gość gość
jeszcze 3 kg i bedziesz miala nadwage, chyba ze faktycznie masz bardzo duzo miesni to nie, warto wybrac sie na pomiar ilosci tkanki tluszczowej i miesniowej; jesli masz dysproporcje miedzy gora a dolem to czesto jst to przyczyna braku ruchu, na silowni mozna to wyrownac, a duzy biust wlasnie jeszcze pogrubia; jesli masz duzo miesni to tez mozna sylwetke "przerobic"