Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysia 28

stłucznie mózgu

Polecane posty

Gość gabrysia 28

Moja koleżanka kilka lat temu miała wypadek samochodowy przez który miała poważny uraz mózgu.Kilka miesięcy leżała na neurologii.I teraz chociaż już kilka lat minęło nie może dojść do siebie tzn.ma bardzo słabą pamięć,często mdleje.I przez to,że miała wtedy stłuczenie mózgu jak to nazwali lekarze.Ona do dzisiejszego dnia nie doszła do siebie i już tak do końca życia zostanie.Kiedyś to była taka fajna,energiczna,inteligentna dziewczyna.A teraz mam wrażenie nieraz,że rozmawiam zupełnie z kimś innym.Jest teraz trochę ograniczona umysłowo.A ja głupia tęsknie za tą Moniką przed wypadkiem.A teraz to czasami nie mogę jej słuchać.Czy to naprawdę możliwe,żeby z tak inteligentnej dziewczyny zrobiła się tak słabo rozumiejąca świat kobieta.Czy ona czasami to udaje,bo dostaje rente z ZUS-u?

Gość gość
Przychodzi facet ze złotą rybką do onkologa. Wchodzi. Milczy. Onkolog również milczy. Patrzą na siebie pytająco: - Kicha. - wydusza z siebie wreszcie facet. - Słucham? - Kicha. - Jaka znowu kicha? - Rybka kicha. Chora jest znaczy się. - Panie, coś pan! Jak rybka może panu kichać? A w ogóle ja jestem onkologiem, czemu przynosi pan do mnie z chorą rybkę? - Kolega pana polecił. Podobno raka pan wyleczył.

Gość gabrzsia 28
Jak mozna zartowac sobie z czyjes choroby