Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodatek mieszkaniowy

dodatek mieszkaniowy

Polecane posty

Gość dodatek mieszkaniowy

Mąż na papierze ma najniższą krajową. Reszta pensji jest "nieoficjalna". Jednak na konto ma przelewaną całą pensję. Ja jestem z naszym synkiem w domu, bez prawa do zasiłku. Jeśli we wniosku napiszemy, że mamy tylko tą najniższą krajową, to nikt nam nie uwierzy, bo nie może się trzyosobowa rodzina utrzymać i pewnie naślą jakąś kontrolę na nas... a jeśli chcielibyśmy napisać tak jak jest, to nie mamy papierów na to i boimy się, że z kolei zus albo skarbówka się o tym dowie... a szef nie chce mężowi dać całej pensji na papierze... jak mu się nie podoba to może się zwolnić... co robić?

Gość gość
Młody pracownik do szefa: - Moja żona poradziła mi, abym poprosił o podwyżkę. - Dobrze, ale muszę poradzić się w tej sprawie mojej żony...

Gość gość
i tak w końcu Urząd Skarbowy weźmie was za tyłek - bo nie odprowadzacie podatku od tego co wam wchodzi na konto!

Gość gość
A mnie też zastanawiał taki dodatek mieszkaniowy

Gość KarolinaWW
Taki dodatek mieszkaniowy to bardzo dobre rozwiązanie dla osób ktore mają cieżką sytuacje majątkową. Czesto jest tak że wiele osób nawet nie wie o tym , że może się o taki dodatek starać. Ale jak Ty już wiesz i chcesz o niego zawalczyć to moze poczytaj tutaj http://www.ihouse.pl/news/detal/jak-ubiegac-sie-o-dodatek-mieszkaniowy/773/3 troche na ten temat. Ważne jest by dowiedzieć sie wczesniej jak ubiegać sie o taki dodatek mieszkaniowy i czy mamy szansę go dostać.