Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co i w jakiej ilosci zjadly dzis wasze dzieci?

Polecane posty

Gość gość

w jakim sa wieku?

Gość gość
roczniak: 8 - mleko 210 11 - kaszka wielozbożowa z owocami 14 - zupa koperkowa z kluskami lanymi, około 2/3 szklanki 16 - jajko sadzone i duzy ziemniak 18 - dostanie arbuza (nie wiem ile zje) 19.30 - przed spaniem 210 ml mleka

Gość gość
2 latek: - kilka ciastek - ok. 5 widelców lasagne - kilka truskawek - mam nadzieję, że coś jeszcze dziś zje, bo jak na 2 latka przystało zrobił się niejadkiem

Gość gość
Roczniak: 150mm Kromka chleba suchego Kaszka Obiadek- warzywa z indykiem To zjadł do tej pory. Teraz śpi.

Gość Lucka2479
3 latka Śniadanie: kromka z serem Obiad: ziemniaki z kurczakiem ( trochę podziubała) Podwieczorek: truskawki i ciastczka Kolacja( dopiero będzie) : rogalik i kakao Corka mało *****ardziej woli owoce i słodycze.

Gość gość
18:03 - nie dajesz dwudaniowych obiadków? tak z ciekawości pytam

Gość gość
To i tak ok

Gość gośćmamamamaaa
3,5latka jajecznica na maśle z kanapką, herbata miska precelków (takie jak paluszki) ziemniak+kiełbasa kinderek kawałek jabłka jak narazie tyle

8 lat śniadanie - 2 tosty z szynka i serem II śniadanie - bułka słodka z serem obiad - miseczka rosołu podwieczorek - truskawki kolacja - chałka z masłem.

Gość gość
6 lat śniadanie: płatki otrębowe z mlekiem i truskawkami 2 śniadanie: kilka truskawek i jogurt owocowy obiad: 1 mały gołąbek podwieczorek: kilka truskawek kolacja: kanapka żytniego chleba z serem i wędliną do tego pomidor i ogórek i herbata malinowa do picia w ciągu dnia woda niegazowana

Gość mile na
Moj 13latek:sniadanie-3bulki z nutella 2sniadanie-bulka z pomidorem obiad-ziemniaki,mizeria,jajko sadzone-duzo zjadl podwieczorek-fasolka zolta z bulka tarta kolacja-platki na mleku talerz gleboki,4kanapki z pasta rybna i szczypiorem,do picia woda polroczny syn sniadanie kaszka jaglana 2sniadanie mleko modyf obiad zupka jarzynowa z kurczakiem,herbatka z torebki parzona nie granulowany syf potem znow mm jablko skrobane lyzka kolacja kaszka truskawkowa

Gość gość
A myślałam, że to moja mało je. 20 miesięcy ma i zjadła dzisiaj: Śniadanie : Świderek a'la pączek zrobiony przeze mnie z herbatką miętowo jabłkową. II śniadanie: Kanapka z wędliną (cała bułka poszła) Obiad: Zupa ogórkowa ze 2 chochle (nie daję 2 daniowych, bo woli jeść zupy) podwieczorek : jabłko, krakersy, trochę kiełbasy i boczku bo robiłam babkę ziemniaczaną. kolacja: Mleko 240 ml. Od kiedy zrobiło się ciepło woli jeść owoce. I dużo pije to też może wpływać na jej apetyt.

Gość gość
Up

Gość gość
12latek śniadanie -2 tosty ze serem kozim i pomidorem,zieloną cebulką,kawa zbożowa z kozim mlekiem. śniadanie do szkoły bułka z nutellą obiad kluski ,filet z kurczaka i młoda kapusta zasmażana podwieczorek mała bułka ze serem i szynką ,biszkopt z truskawkami i galaretką kolacja -bułka z pomidorem i szynką ,herbatka z cytryną

Gość gość
3 lata Rano- tost z serem zoltym, ale malutki - taki z weki Poludnie - makaron z rosolem, troche ziemniakow, mizera i skrzydlo z kurczaka gotowane Wieczorem - bialko jajka, 2 kromki weki, 2 kubki koktajlu truskawkowego Oprocz tego - kilka galaretek w czekoladzie/ cukrze, kilka kostek czekolady, ciastko - uwielbia slodycze. Powiem wam, ze od kiedy odpuscilam z jedzeniem, zaczal lepiej jesc, bo bywalo tragicznie.

Gość gość
Syn 15 miesiecy: sniadanie :mleko z kasza 250ml drugie sniadanie : pol suchej bulki,danonek,pol kiwi obiad: miesko z marchewka i kasza podwieczorek :pol drozdzowki z zurawina,duzy wafelek przellozony krowka-kremem,7 truskawek Kolacja:jajecznica ze szczypiorkiem z jednego jajka i 300ml mleka z kasza jaglana