Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam męża :)

Polecane posty

Gość gość

Długonoga blondynka (1,70 wzrostu, 50kg wagi,niebieskie oczy) szuka męża :) Wymagania mam niewielkie ;) Podaję cennik żony : 1. Gotowanie - 20 zł zupa, 40 drugie danie z mięsem, bez mięsa - 30 zł. 2. Kompot - 5 zł szklanka. 3. Surówki - 6 zł (promocja, bo smaki do wyboru). 4. Ścieranie kurzy - 10 zł za pokój. 5. Sprzątanie odkurzaczem - 15 zł za pokój. 6. Mycie kibla - 80 zł 7. Pranie - 50 zł od wsadu. 8. Mycie okien - ryczałt 500 zł za cały dom. 9. Zawiezienie dzieci do szkoły - 20 zł. 10. Odebranie - 20 zł. 11. Odebranie w czasie "Klanu" - 150 zł (ehh, lubię „Klan”). 12. Odebranie w czasie "Plebanii" - 350 zł („Plebanię” to uwielbiam). 13. Zawiezienie dzieci na lekcje angielskiego - 400 zł (nie ma parkingu i trzeba iść 200 m). 14. Ploteczki z koleżanką - 20 zł/h – u mnie, 30 zł/h - u niej. 15. Seks standard - pozycja misjonarska, możliwość zadarcia jednej nogi - 50 zł za każde rozpoczęte 5 minut. 16. Seks od tyłu - 100 zł. 17. Inne pozycje - każda 60 zł. 18. Megapakiet promocja - seks standard + 2 pozycje dowolne - 120 zł. 19. Seks oralny - 100 zł. 20. Seks analny - 200 zł. 21. Seks z moją koleżanką - 500 zł. (Ceny obejmują seks w zabezpieczeniu. Bez zabezpieczenia - dopłata 50 zł.) 22. Udziwnienia spoza cennika - 100 zł za udziwnienie :) Zapraszam :) http://kserozkota.blox.pl/2009/03/Cennik-zony.html

Gość gość
ja tez szukam - u mnie każda usługa konkurencji powyżej 10 zł taniej

Gość gość
o to ja też chcę męża, ale anala nie zrobię :-) za to dziewczyny mnie wyklną bo ja proponuję 23% ulgi ( że bez vatu)

Gość gość
tu takiego nie znajdziecie dziewczyny ,tu tylko tacy cwani jak wy bywają :)

Gość ovechkin
Dużo taniej byłoby sprowadzić kolumbijską miss na takie usługi niż te autorki

Gość gość
ja wcale cwana nie jestem :-( nie bredź... przykro mi się zrobiło przez ciebie...

Gość gość
oj tam, oj tam...

Gość gość
Ale ja jestem wyjątkowa ;)

Gość gość
Ja to wszystko zrobię za darmo :)

Gość gość
no ale my będziemy takie specially housewife :-)

Gość gość
Gdybyś była wyjątkowa to już byś była żoną.

Gość gość
Ożeń się ze mną to się przekonasz ;) W razie pozytywnej odpowiedzi mam gotowy cennik narzeczonej :D

Gość gość
A ile kosztuje żebyś sobie poszła i nie wróciła ?

Gość robinvanpiersi
Ja jestem chętny ale też tani nie jestem tzn. - mieszkanie w moim domu ok 1200 miesięcznie - naprawy sprzętów 200zl za usługę - seks 200 od godziny można kupić też pakiet - robienie dzieci ok 2500 od jednego - zakupy 300zł za 1 wypad do osiedlowego i 500zł do hipermarketu - odciągnięcie mnie od meczu (200zł od towarzyskiego, 300zł od ligi mistrzów i 500 od MŚ i ME - nie zdradzanie ok 300zł miesięcznie

Gość gość
męża szukasz ?

Gość gość
No Panowie trzy fajne dziewczyny się zgłosiły, a Wy nic ;)?

Gość gość
Po co. Żona i tak ogólnie ma więcej. A my mamy kiedy chcemy i jak chcemy bez wyliczeń.

Gość młody roochacz
To już bardziej opłaca się stołować w małych stołówkach albo barach mlecznych niż płacić aż tyle za porcję obiadu średniej jakości. :classic_cool: Posprzątać można samemu bez większego wysiłku i to samo z praniem. Seks można mieć w klubach praktycznie za kilka drinków, więc tak naprawdę nie jesteście nikomu potrzebne. :D

Gość gość
Gdybyś był na zapleczu takiej stołówki uwierz mi do końca życia byś nic nie ruszył poza domem, co do sprzątania nikt Ci nie da takiego błysku jak perfekcyjna pani domu :) Jeśli chodzi o panny z klubów, no cóż jeśli lubisz choroby weneryczne ;)

Gość młody roochacz
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. ;) Ważne, że smakuje. Co mi po błysku skoro następnego dnia już go nie będzie? :D Nie ma żadnej gwarancji, że taka żona też mi czegoś nie "sprzeda". Poza tym w gumce jest mniejsze ryzyko zarażenia się.

Gość misskrasnali
zona to robi nie darmo a w abonamencie, wiec sie tu nie wymadrzac prosze