Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostalam zgwalcona prawie rok temu. nadal cierpie.

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Mam 17 lat. Historia wydarzyla sie prawie rok temu, na 18 mojej kuzynki. Moze os poczatku. Wypilam 3 kieliszki wodki, pozniej polowke kieliszka. Wyszlam zapalic. Koledzy przyniesli mi kieliszek, zebym sie z nimi napila. Znam ich, wiec wypilam. Po paru minutach przestalam byc swiadoma czego kolwiek. Nie pamietam co sie dzialo. Nic. Na pewno nie bylam pijana. Wiem ile mpge wypic, poza tym jesli czlowiek jest pijany to ma przeblyski. Ja nic. NIC. Marlena(jedna z zaproszonych widziala jak wynosili pol kieliszka, mi dali caly). Reszte znam tylko z opowiesci. Wszyscy zaczeli mnie szukac. Znalezli mnie miedzy lasem a stawem cala rozebrana z dwoma chlopakami. Oni, gdy zobaczyli ludzi zaczeli uciekac. Dogonili ich moi wybawcy. Pobili ich. Sprawy nie zglosilismy na policje z prostego powodu.mieszkam w bardzo malej miejscowosci (ok. 200os. ) nie chcialam, zevy ktos o tym wiedzial. Swiadomosc odzyskalam nastepnego dnia. Bolala mnie glowa. Bylam cala posiniaczona i poobdzierana. Caly czas mysle co sie tam wydarzylo. Do tej pory cierpie. Boje sie imprezowac (co wczesniej uwielbialam), nie ufam nikomu.. Jestem po probie samobojczej.. Bralam antydepresanty, ktore nic nie pomogly.. Boje sie, ze znowu bede probowac sie zabic, bo nie wytrzymuje juz psychicznie. Rodzina caly czas mnie wspiera. Mam chlopaka, jestesmy 10 miesiecy razem, a on nawet mnie nie przytulil. Gdy probowal mnie pocalowac zaczelam plakac. Jest ze mna nadal.. Kocha mnie i czeka. Chcialabym byc normalna. Pomocy.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Rozumiem ciebie,ale ci oprawcy powinni byc pociagnieci do odpowiedzialnosci,kto wie ,czy nie krzywdza innych dziewczyn....

Gość gość
Zrozumiałabyś, gdybyś była na moim miejscu. Nie chciałam rozgłosu-wstydziłam się siebie.. Mieszkam w na prawdę małej wsi. ok. 200 mieszkańców, każdy każdego zna. I tak każdy wiedział.. Nie wiesz jaki to był wstyd.. Nie wychodziłam z domu.. Był to początek wakacji, więc nie musiałam..

Gość gość
niby tak ale za g\walt są smiesznie niskie kary. ja bym na twoim miejscu wynajela kgoos, zeby ich sprzatnal, bo tacy zwyrodnialcy zawsze będą g\walcic. Nawet czytalam niedawno historie jak kiedys wypuscili takiego zwyrodnialca z wiezienia po 6 latach (wlasnie za g\walty, upijanie, i masakrowanie twarzy mlodych dziewczyn), to ten zwyrol pojechal do zakopanego i tam poderwal dziewczynę, zamordowal ją i z\g****il, mozecie poczytac na necie o mordercy z doliny chocholowskiej, dlatego ja uwazam ze tacy zwyrodnialcy nigdy sie nie zmienią... szkoda ze w Polsce nie ma kary smierci. jakby mnie ktos zg\walcil to bym zabila sku\\rwiela albo wynajela kogos, zeby takie smieci nie chodzily po ziemi

Gość gość
Przykro mi ze cos takiego Cie spotkalo Nie rozumiem tylko czego Ty sie wstydzisz?Nie zrobilas nic zlego Ja bym zglosila sprawe Nie mieli bh juz zycia w swojej miejscowosci I dobrze Zalosny jest facet ktory musi brac kobiete sila Smieszny i zalosny

Gość gość
Bardzo ci współczuje :((( Tych drani powiesić. Trzymaj sie kochana. Domyślam sie ze przychodzisz piekło, ale bedzie dobrze!!! Życzę cierpliwości, wytrwałości, siły oraz co najważniejsze woli zycia.

Gość gość
Przeżyłam coś podobnego tylko ja.. Bez alkoholu. Na trzeźwo:(

Gość gość
Gdy mój brat się o tym dowiedział od razu pojechał z kolegami i pobili ich, gdy dowiedział się o tym mój chłopak, zrobił to samo. Czego się wstydzę? Ciężko stwierdzić? Mojej nieodpowiedzialności.. Brzydzę się siebie i nie mogę sobie tego wybaczyć. Od tamtej pory nie poszłam na żadną 18. Niedługo moja, której nie robię, a zawsze o niej marzyłam..

Gość gość
Na prawdę Ci współczuje. Ty wszystko pamiętasz co się działo? Zgłosiłaś sprawę na policję?

przestańcie już pisać o policji, jesteście kompletnie pozbawione empatii, wrażliwości (na pewno jesteście kobietami?) i nie macie żadnego pojęcia o wyrokach za gwałty. średnio 3 lata za gwałt ze szczeg. okrucieństwem. śmiech na sali. też bym nie zgłosiła.

Gość gość
Moze ktos go zbanowac ?

Gość MaLwInKa225
ROBERT Z DOLNOŚLASKIEGO-lecz sie p******* psycholu,zeby ciebie ktos tak w******* w dupsko zpedalony fiucie.

Gość gość
W naszym kraju ofiara jest zwykle napiętnowana i jeśli już zgłosi g**** na policje,to osoby z jej otoczenia i tak znajdą usprawiedliwienie dla g****iciela.A to,że dziewczyna była źle ubrana,piła,lub wcześniej miała wielu partnerów seksualnów,albo przebywała poza domem w godzinach wieczornych.Dopóki nie zmieni się świadomość na ten temat,nie można liczyć na żaden przełom.Tacy ludzie będą czuli się bezkarni.Może ta nowa ustawa coś zmieni,bo jak na razie ofiary g****u boją się zgłaszać fakt przestępstwa na policje.

Gość gość
W naszym kraju ofiara jest zwykle napiętnowana i jeśli już zgłosi g**** na policje,to osoby z jej otoczenia i tak znajdą usprawiedliwienie dla g****iciela.A to,że dziewczyna była źle ubrana,piła,lub wcześniej miała wielu partnerów seksualnów,albo przebywała poza domem w godzinach wieczornych.Dopóki nie zmieni się świadomość na ten temat,nie można liczyć na żaden przełom.Tacy ludzie będą czuli się bezkarni.Może ta nowa ustawa coś zmieni,bo jak na razie ofiary g****u boją się zgłaszać fakt przestępstwa na policje.

Gość Madame Edmund
Pewnie była ubrana w miniowe spod której widać było przepocone soczkami majteczki, a do tego nieskrępowane stanikiem ciemne sutki, sterczały dumnie spod kusej i luźnej bluzeczki i była gotowa na stosunek z księciem z bajki (Romanem - królem parkietu) ale koledzy byli szybsi i wykorzystali jej chcice i pro-seksualne sygnały dochodzące z pomiędzy nóg jak z masztu radiowo-telewizyjnego, to stało się to co czytamy.

Gość gość
Nie jestem zadna k***a szmaciarzu. Fakt, nie bylam dziewica, ale zrobilam to z chlopakiem, ktorego kochalam i z ktorym bylam 17 msc. A Ty Robert. Jakis uraz z dziecinstwa? Skad ten brak szacunku do kobiet? Jebnij sie w glowe. Moglam nie zamieszczac tego watku tutaj, moglam to przewidziec. Ktos napisal o terapii, bylam na 2 spotkaniach z psychologiem, bralam antydepresanty i nic. Tak, g**** to temat tabu. A coz.. Ploty chodzily, ze to ja sama chciam to zrobic z dwoma.

Gość gość
Coz.. Przykro czytac niektore wypowiedzi. Nie ubieram sie jak d****** Moj styl? Bluzka, dzinsy i air maxy, wiadomo, na 18 mialam legginsy, szpilki i tunike.

Tylko idiota smialby sie z ciebie gdybys to zglosila. Moim zdaniem powinnas byla to zglosic. powinnas sie tez zbadac.

Gość gość
Sek w tym, ze jestem niepelnoletnia, a pilam alko..

Gość Pantomimiczny Koń
A opisz nam jak wyglądała twoja opięta dżinsami pupa i czy lubisz być klepana w wypięty tyłeczek dłonią i szczotką do włosów ? (oczywiście mam na myśli tą słynną 18 nastkę, na której miałaś takie wzięcie, że pały sterczały i ślina lała się strumieniami)

Daj spokoj. przeciez nikt cie za to nie zamknie. wszyscy pija alkohol. Dostalabys pewnie jakies upomnienie. kiedys bedziesz zalowala ze nic z tym nie zrobilas.

Gość gość
Coz.. I tak sie wszyscy dowiedzieli i gadali o mnie, ze to ja bym wszystkiemu winna. A oni? Coz.. Nic. Zyja normalnie.

Gość MaLwInKa225
Haha Robercik wiesz co...KISS ME (_*_) jestes żałosny,pewnie masz małego pitola

Gość gość
P*****lnij sie Koniu w leb kopytami

Gość gość
Nawet jesli poszłaby na golasa to chyba nie znaczy ze trzeba ta dziewczynę zg****ic? P********e myślące fiutami ch**e. Nie maja jaj zeby wyrwać dziewczynę to zg****ili

Tym bardziej. i tak sie wszyscy dowiedzieli wiec powinnas to zglosic. i sie nie przejmuj opinia ludzi bo oni pitola nie wiedzac jakie bylo naprawde tylko sluchajac jakichs tam plotek. wspolczuje ci.

Gość gość
Dziekuje sshhaaddee. :*

Gość gość
Nie jestem d****a? Ja potrafie poniesc odpowiedzialnosc za swoje czyny, jezeli sama bym chciala i bym zaszla, dalabym rade, mam wspanialych rodzicow, ktorzy by mi na 1000% pomogli.