Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostalam zgwalcona prawie rok temu. nadal cierpie.

Polecane posty

Gość gość
05.06.2014 No a ty sie przyznaj ze jesteś swietojebliwym katolikiem ktory tutaj pisze takie bzdury a w niedziele z rodzina za rączkę do kościółka pójdzie.

Gdyby byla dziwka i sie na to zgodzila to na pewno by pisala na forum o swoim cierpieniu. IDIOTO

Gość gratulacje
kiedyś jak miałam naście, to przez tydzień chodziłam po 21 cmentarzem, żeby mnie jaki zboczek wziął, ale nic z tego nie wyszło, a ludzie zaczęli patrzać tak jakoś dziwnie i już omijałam tamtą okolicę

Gość gość
Dziekuje wszystkim, ktorzy mnie jednak zrozumieli i mi wspolczuja. :* Coz, takich ludzi dzis ze swieca szukac. :*

Gość gość
Jeśli zechcesz to mogę Ci pomóc za to ukarać w wyrafinowany sposób i sterroryzować psychicznie. Zacznie się od tego, że będą widzieć w nocy ciemne postacie idące za nimi, a potem będzie już tylko gorzej, ale musisz zabulić....i to dużo.

Gość gość
Tak sshhaaddee. Przeciez-.- ludzie to idioci.

Gość gość
Szczerze? Jezeli propozycja jest serio to zaplace.

Gość gość
Jeśli zechcesz to mogę ci pomóc tylko musisz od czasu do czasu zrobić lodzika pewnemu młodemu kapelanowi z niedużej parafii rzymskokatolickiej, pisz jeśli jesteś zainteresowana

Gość gość
Ja? Ja jestem z woj. Swietokrzyskiego. A Ty sshhaaddee?

Gość gość
"Szczerze? Jezeli propozycja jest serio to zaplace." Dobrze, w takim razie dostaniesz zaraz wiadomość na maila, jeśli jest podany na poprzedniej stronie.

Gość gość
W takim razie nie jestem zainteresowana.

Gość gość
czuję się OSOBIŚCIE zawiedziony twoim odrzuceniem

Gość gość
Sshhaaddee, no szkoda..

Gość gość
"W takim razie nie jestem zainteresowana" To o lodzie było podszywem, mnie takie usługi nie interesują. Właśnie wysłałem wiadomość.

Gość gość
"W takim razie nie jestem zainteresowana" To o lodzie było podszywem, mnie takie usługi nie interesują. Właśnie wysłałem wiadomość. Ktoś próbuje podszywać się pod moje wcześniejsze posty ! Jeszcze dziś odprawię w jego intencji ,,czarną mszę,, żeby poczuł na sobie demoniczny strach Książąt Nocy !!

Gość misskrasnali
niedawno weszła ustawa, że g**** jest ścigany z urzędy , trzeba tylko zawiadomić policję. Nie musisz składać wniosku, wystarczy, że policja wie o tym fakcie (wcześniej chyba ścigano sprawców na wniosek pokrzywdzonej/go). A skoro i tak wszyscy wiedzą, to i tak przeżywasz to upokorzenie. Jasne, że dochodzenie na policji jest traumatyczne.. aha: i mam propozycję, może ci znajomi i twój chłopak by tamtym jeszcze wklepali w rocznicę. Tak dla upamiętnienia, żeby im się odechciało gwałcenia. Bo być może raz to za mało, a powtórki się nie spodziewają. Skoro nie jeden cię g****ił, to może powinni dostać choć po 2x od kolegów twoich i od chłopaka.

Gość Kaczor Miki
Napisz jak byłaś gwałcona, bo mnie to szczególnie ciekawi. Opisz wszystko ze szczegółami i niczego nie ukrywaj. Na posterunku i tak będziesz maglowana setki razy i będziesz opisywać detale anatomiczne swoje i twoich kochanków przed śliniącymi się policjantami (często zboczeńcami w mundurach)

Gość misskrasnali
na stronie Centrum Praw Kobiet jest informacja na ten temat, bo Centrum wspiera kobiety tez w tego typu kłopotach radą

Gość gość
Główną rzeczą jaką musisz zrobić jest pójście do psychologa, nie da się inaczej, musisz walczyć ze swoimi problemami , podnosić samoocenę. Nie możesz pozwolić żeby przez tych debili stracić życie osobiste itp. Psycholog taki jak np psycholog-ms.pl jest w stanie Ci wszystko wytłumaczyć , wysłuchać i na prawdę pomóc, uważam również, że mimo wszystko i nawet po takim czasie powinnaś zgłosi to na policje i broni innych narażonych dziewcząt