Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzwiny zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Cześć Od jakiego czasu jestem w takim bardzo dziwnym zwiazku, sypiam ze swoim znajomym, który zresztom ma dziewczyne (nigdy jej nie poznałam bo oboje studiujemy z dala od domu). nie chcemy sie ze soba wionzac, ja nie chce byc z nim ani on ze mna. Zaznacze że kiedy zaczelismy sie 'spotykac' tzn. kopulować on chwiliwo nie byl ze swoja dziewczyną. na chwile obecna nie przeszkadza mi nawet bycie tą drugą. przeszkadza mi jedynie to jak on wypowiada sie o swojej dziewczynie, nie podoba mi sie to jak ja traktuje. co jakis czas planuje z nia zerwac (nie dla mnie, po prostu srednio im sie układa), ale zawsze na slowach sie konczy. wiem ze bycie z nia i ze mna jest dla niego wygodne, mi w sumie tez jakos nie bardzo to przeszkadza ale nie moge przerzyć traktowania tej dziewczyny!! czasem mówie mu zeby juz naprawde z nia zerwał, zeby mogła znalezc sobie jakiegos porzondnego chłopaka, ale on zawsze obraca to w zart mówiac ze chce miec go samego dla siebie. zastanawiam sie czy nie zerwac z nim jakos kontrataku ale z drugiej strony to nie ja jestem ta pokrzywdzona strona a na co dzien jako przyjaciel/towarzysz dnia jest niezastapiony czy byłyscie kiedys w podobnym zwiazku, czy sytuacji? czy jest jakies wyjscie? Z góry przepraszam za dosc haotyczna wypowiedz pozdr

zakompleksiony egoista,zostaw go i powiedz o tym jego dziewczynie ona nie ma prawa potem przez niego tak cierpieć !

Gość gość
oprócz tego, że twoja wypowiedź jest chaotyczna, to pasowałyby jeszcze za coś innego nas tu przeprosić

Gość gość
Dziewczyno lepiej się naucz języka polskiego bo nie sposób czytać tego co napisałaś.

Gość gość
takie teraz mamy "studęty" pisać nie umie

Gość gość
sandi twoje wypowiedzi sa jeszcze bardziej kretynskie, wiec zrob wszystkim przysluge i zamknij jape