Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bóle przedmiesiaczkowe

Polecane posty

Gość gość

kobietki,czy to mozliwe zeby przez 2 tyg,miec bóle przed miesiaczkowe,,hm to jest tak-- 1,5 tyg po miesiaczce jak nowo narodzona,a po tym czasie boli wrecz wszystko,piersi to normalana sprawa,ale pod pacha,pod zebrami,lewa strona najbardziej daje popalic,,czy to normalne jest,,prosze opiszcie swoje obiawy i ile trwaja,,mam 37 lat,,i mam to dopiero od jakiegos czasu 4 miesiace,,do tej pory było normalnie tydzien przed miesiaczka bóle piersi i spokuj,,a teraz nie do opisania,,,pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Wiesz może być,że powoli wchodzisz w klimakterium,ja tak miałam:(

Gość gość
hm,,właśnie tez tak mysle ale to troszke wczesnie czy nie?róznie kobiety przechodza prawda,,,,moja mama majac 53 lata,ale jej kolezanka majac 40,,,nie ma regoły,,,pozdrawiam

Gość gość
a nie masz przypadkiem endometriozy? endometrioza to wędrująca śluzówka macicy , która lubi się zagnieżdżać w różnych częściach ciała , oczywiście najczęściej atakuje jajaniki , ale lubi też jelita, blizny pooperacyjne . jest prosty sposób żeby sprawdzić. wystarczy wziąć pobrać przez miesiąc pigułki antykoncepcyjne . jeśli podczas brania pigułek będzie ok i te objawy nie wystąpią możesz być pewna że przyczyną jest endometrioza . 0 .....http://www.mp.pl/pacjent/choroby/show.html?id=88290

Gość gadulec123
Prosze doradzcie... ODKÀD pamiętam zawsze miala bolesne i obfite miesiàczki,bole krzyża i silne bóle brzucha.. Niedawno zauważylam ze mam krwawienie z o***tu podczas miesiączki,czestomocz,biegunki..Bylam u proktologa zrebila rektoskopie.Nie ma zmian ale podejrzewa endometrioze. Dodam,ze mam wielotorbielowate jajniki i tradzik.. Nie wiem co robić...!!!!Ginekolog zapisyl zawsze leki i stwierdz ze to minie:-(

Gość Nudziarka
Chyba najlepiej byłoby dobrać jakieś tabletki. Nawet jeśli antykoncepcja taka nie jest wam potrzebna to jednak pomaga na bóle i wszelkie nieprzyjemności z cykli. Ja mam 30 lat w prawdzie, ale jak zaczęlam brać tabletki to bole wszelakie jak ręką odjął. Ja biore Vixpo akurat. To mogę polecić. Ale lekarz na pewno dobierze.

Gość gadulec120
Calu czas biore hormony bo nie mam okresu.Kiedys diane 35teraz provere...Bola mnie non stop jajniki,mam bol podczas stosunku.. Jutro dzwonie do ginekologa.Chce skierowanie na laparoskopie.Mam 36lat!!!

Gość wściekłaCzasem
Nudziarka a Vixpo to na bóle przedmiesiączkowe też pomaga?? Mi się wydawało, że ma łagodzić skutki PMS, hmm ale w sumie bóle przedmiesiączkowe też są częścią tego czasu. Mężczyźni się na pewno ucieszą, że jest coś co sprawi, że ich partnerki będą spokojniejsze w tym czasie :P