Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy nienawidzą Magdy Gessler ?

Polecane posty

Gość gość
a ja ją b. lubię, chciałabym poznać ją osobiście. Imponuje mi jej wiedza, kreatywność i szczerość właśnie. Z Polakami to tak jest, że wprost nie powiedzą ( jak M. Gessler) tylko d**ę obrobią za plecami. Poza tym większość nie ma pojęcia o marketingu i zarządzaniu, a - i znowu cecha narodowa Polaków - znają się przecież na wszystkim. Poza tym zwróćcie uwagę, że na koniec większość uczestników rewolucji dziękuje p. Gessler, łącznie z tymi, których niby zbluzgała. Czyli zrozumieli swoje słabostki i niedociągnięcia. A teraz czekam na Wasze hejty :)

Gość gość
ja tez ją lubię,i jestem do niej podobna,równie ..trallala ale trzeba wymagać, ale i chwalić jak jest ok

Gość gość
ja tez ja lubie

Gość gość
Bardzo lubię Magdę Gessler.

Gość gość
gość 06.06.2014 Chodząca w kiecce golonka - doprawiona liściem laurowym, zielem angielskim, włoszczyzną, solą i pieprzem, podsypana żelatyną spożywczą, podlana piwem czyli golonka po bawarsku. X smutna prawda:O brak kultury słowa i przemądrzałość, Magda Gessler przegina. Dobrze przynajmniej, że nie wymądrza się w melodyjnym języku niemieckim.

Gość gość
przynajmniej pokazują jaki syf mają w knajpach i co ludziom dają jeść gotowanie to nie żadne mecyje,porządne składniki,świeże i zero oszustwa ,i będzie git,czemu kobita ma się za głowę nie łapać jak widzi to wszystko

Gość gość
za bardzo gessleruje.

Gość gość
chcielibyście jeść posiłki przygotowywane w zasyfiałej kuchni ?, zamrażane po kilka razy i podane nieestetycznie ? bo ja nie ! dobrze robi, że o*******la personel. skoro ja zapraszaja to przynajmniej posprzatali by na zapleczu. przeciez wiedzą, że tam zagląda ale im nawet tego się nie chce. brudasy i tyle. nie mam nic do jej wyglądu. jest apetyczną babką w średnim wieku. skończyła wyższą szkołę artystyczną a z zamiłowania zajmuje się kuchniami świata i dobrze jej to wychodzi. Zna kilka języków więc to też świadczy o jej zaangażowaniu w poznawanie innych kultur. ...a my polaczki chcielibyśmy być chwaleni bo jak nie to szabelką takiego śmiałka !!!! głaskanie i pochwały za nic to nie w stylu Gesslerowej. i bardzo dobrze !!!

Gość gość
Bardzo dobrze, ze pokazuje syf, oszustwa, karmienie chemią, starym jedzeniem, zmiania beznadziejny kiczowaty wystrój, Ma byc delikatna w stosunku do ludzi , ktorzy na chama oszukuja klientow? To oni sie powinni wstydzić. Ale wiekszosci Polakom nie pzreszkadza chemia w jedzeniu, bo sami ja stosuja , wiec nie rozumieja, o co jej chodzi. Poza ty wiekszosc ma okropny gust ( co widac po wystrojach knajp). Ona jest plastykiem z wykształcenia i madrze doradza. Poza tym pochodzi z ciekawej, inteligenckiej rodziny, wiedziala kawal swiata i zna sie na tym, co robi. Jak na swoj wiek i kilogramy wyglada i ubiera sie bardzo dobrze. Nie mozna powiedzic, ze ja lubie, bo temperament nie w moim stylu, ale uwazam,ze jej programy sa bardzo pozyteczne.

Gość gość
gość 07.06.2014 Dziecino to jest zabieg marketingowy, bałagan robi się celowo po to, żeby wpuścić furiatkę i promować gesslerowanie. x gość 07.06.2014 Może i kawał świata widziała ale nie cały. Może i jest plastykiem. Ani jedno ani drugie nie upoważnia jej do pomiatania ludźmi.

Gość gość
A za co ją lubić? Za brak klasy i pouczanie innych, chociaż sama się słabo zna na tym? Za tysiące włosów nad jedzeniem? Czy może za hipokryzję - w jednym z programów była oburzona, że ktoś zatrudnił kucharza, który nie był w szkole kucharskiej, a...sama takiej nigdy nie ukończyła. Do Gordona Ramsaya tej Pani brakuje lat świetlnych, pod względem umiejętności, klasy, wiedzy i znajomości ludzi.

Gość gość
" gość 06.06.2014 a ja ją b. lubię, chciałabym poznać ją osobiście. Imponuje mi jej wiedza, kreatywność i szczerość właśnie. Z Polakami to tak jest, że wprost nie powiedzą ( jak M. Gessler) tylko d**ę obrobią za plecami". Wiedza? Chyba żartujesz. Nigdzie tu wiedzy nie widać.

Bo jest bardzo chamska. A tak naprawdę jedzenie w jej restauracjach jest obrzydliwe i tłuste.

Gość gość
Żadnego bałaganu nie robi się celowo!!!! Kto to wymyśla takie bzdury :( Pani Gessler robiła rewolucje w restauracji w której pracuję.

Gość gość
M. Gessler - żandarmerka w spódnicy bez wyczuca taktu.

Gość gość
*bez wyczucia

Gość gość
gość 07.06.2014 Żadnego bałaganu nie robi się celowo!!!! Kto to wymyśla takie bzdury smutas.gif Pani Gessler robiła rewolucje w restauracji w której pracuję. x Rewolucjonistka!!!

Gość gość
Nie rozumiem tych co pokazują te programy, czy nie można tej kobiecie zwrócić uwagi aby nie niszczyła ludzi bezkarnie. Przecież tacy ludzie co lubią stosować przemoc utwierdzają się w przekonaniu że to normalny sposób życia. Wygląd tej podłej kobiety nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
bo jest gruba i brzydka

Gość gość maniek
Nie lubie Magdy Gesler bo jest wulgarna , nie miła , źle traktuje osoby występuje w programie kuchenne rewolucje, obrażając ich i rzucając w nich jedzeniem. Jak można tak ponizac ludzi. Zauważyłem juz od dawna ze celebryci są bardzo wulgarni i wytatuowani i głupio się ubierają. Niestety społeczeństwo bierze z nich przykład co wprawia mnie w obrzydzenie.