Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona1111

Wpadka po plastrach jest możlwia?

Polecane posty

Gość Zaniepokojona1111

Witam. Używam od roku plastrów Evra. Parę dni temu kochałam się z chłopakiem a następnie w dzień zmiany plastra zauważyłam że starego plastra nie ma. Nie wiem kiedy mogłam go zgubić. Od tygodnia mam senność, niskie ciśnienie, temp. ok 37, nudności i wstręt do słodyczy. Byłam dziś u ginekologa ale badał mnie tylko na fotelu i powiedział że u mnie wszystko w porządku i ciążę wyklucza. Usg mi nie zrobił. Czy w tym przypadku lekarz mógł się pomylić? Kochałam się z chłopakiem prawie 2 tyg temu. I dodam że mam potworne skurcze brzucha. Czy to skutki uboczne hormonów czy wpadłam? Jak myślicie?

Gość gość
Ciąża zawsze może być po odwiedzinach prącia w cipce

Gość gość
Żadna metoda antykoncepcji nie daje 100% skutecznosci. Może zaczęłaś odczuwać skutki uboczne i stąd takie samopoczucie. U mnie plastry się nie sprawdziły, dlatego wróciliśmy do prezerwatyw. Dodatkowo wyznaczam sobie dni płodne Afrodytą na ślinę

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)