Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19rydzu20

pytanie dla kobiet dziewczyn

Polecane posty

Gość 19rydzu20

Witam drogie panie jestem facetem mam 22lata. I wsio ok żadnych problemów psychicznych nie mam. Jestem zwykłym otwartym facetem pokręconym oraz spontanicznym itd. ;p nie jestem otyły czy cos. Budowę mam sportówą bo ćwiczę dziennie."workout" znajomych też mam tak kilku. No dobrze ale przejdź my do sedna sprawy. Mianowicie mam pytanie co jest nie tak ze jestem sam że doskwiera mi samotność i wg. Wiem żeby nie szukać na sile. No ale ile można czekać-na początek myślałem ze to dlatego ze jestem chudy dlatego za dbałem o swój wygląd. Ale to raczej niczego nie zmieniło. Dlatego tu sie wypowiadam bo moze wy panie cos mi doradzicie. Jak mogę znaleść tzw. 2połówke. Bo czasem sie czuje jak taka kaleka emocjonalna:/ :/

Gość gość
trudno powiedzieć co jest nie tak, na pewno wygląd to nie wszystko, czasem przecięty facet ale np z poczuciem humoru może być bardziej atrakcyjny dla kobiety niż ten przystojny

Gość 19rydzu20
heh. Kurcze szczerze mówiąc też nie mam pojęcia co ze mną nie tak. :/ jeśli chodzi o poczucie humoru to również je mam ;) heh. A moze dlatego ze rzadko pije i raczej jestem bardziej osobą obserwatorem. Niż taka co to lubi być w centrum uwagi. Możliwe ze też większość nowo poznanych ;p dziewczyn woli. Mnie jako przyjaciela bo jako obserwator. Potrafie dobrze z nimi rozmawiać doradzać itd.

heh. Kurcze szczerze mówiąc też nie mam pojęcia co ze mną nie tak. :/ jeśli chodzi o poczucie humoru to również je mam ;) heh. A moze dlatego ze rzadko pije i raczej jestem bardziej osobą obserwatorem. Niż taka co to lubi być w centrum uwagi. Możliwe ze też większość nowo poznanych ;p dziewczyn woli. Mnie jako przyjaciela bo jako obserwator. Potrafie dobrze z nimi rozmawiać doradzać itd.

Gość gość
a może po prostu powinieneś wyjść z inicjatywą, tzn podoba Ci się jakaś dziewczyny to proponujesz randkę (wtedy na pewno nie spojrzy na Ciebie tylko jak na przyjaciela)

o i w tym momencie jednak trochę brak mi odwagi. ;) a raczej ;p strach przed odmową ;p dlatego nigdy ze tak powiem nie pytałem

Gość gość
a skąd jesteś? :)

Gość gość
i może właśnie w tym problem, a czasem warto zaryzykować, jak odmówi to trudno ale przynajmniej nie będziesz żałował że nie spróbowałeś

Gość 19rydzu20
katowice/Bytom. Ale jakie to ma znaczenie skąd jestem ? No można za ryzykowac. Heh. Jutro week. Więc zobaczę na dyskotece czy cos to zmieni. ;) i dziękuję za radę

Gość 19rydzu20
A moze cie drogie panie podać jakieś sugestie jak zacząć taką rozmowę co was peszy a co nie ;)

Gość gość
Mnie peszy wszystko, jestem bardzo nieśmiała i ogólnie brakuje mi odwagi w życiu i przez to straciłam chłopaka, którego bardzo kocham :/

Gość gość
Ja stawiam na niedojrzałość, infantylność. Piszesz jak dzieciak z podstawówki: "heh", "i wg", bez ładu i składu. Skoro tak wygląda twoja wypowiedź pisemna, to strach pomyśleć, jak się z Tobą rozmawia.

Gość gość
facet piszący na temat własnego poczucia humoru oznacza w rzeczywistości smętnego nudziarza

Gość 19rydzu20
Nudziarz ;) dobre. Przyjme krytykę normalnie. Bo dla mnie to zawsze jakaś wiedza. A to że. Używam zdrobnień zamiast pełnych wyrazów to nie od zwierciedla tego ze jestem nie dojrzały. ;) po prostu tak mi wygodniej pisać. Po nad to nikt mi tu nie kazał używać pełnych wyrazów. A jeśli trafiła mi sie polonistka. Na moim poście to przepraszam. Że uraziłem ;p ;)

Nudziarz ;) dobre. Przyjme krytykę normalnie. Bo dla mnie to zawsze jakaś wiedza. A to że. Używam zdrobnień zamiast pełnych wyrazów to nie od zwierciedla tego ze jestem nie dojrzały. ;) po prostu tak mi wygodniej pisać. Po nad to nikt mi tu nie kazał używać pełnych wyrazów. A jeśli trafiła mi sie polonistka. Na moim poście to przepraszam. Że uraziłem ;p ;)