Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM OCHOTE SIE TERAZ ZABIC.

Polecane posty

Gość gość

no więc tak.. mam 17 lat i wczoraj z przyjacolka tak sobie wypilysmy po dwa piwa ( mi juz zaczelo odwalac po pierwszym..) i potem zaczelam plakac.. nie wiem czemu.. kiedys mialam problemy ale nikomu sie z nich nie zwierzalam.. i nikomu o nich nie chce opowiadac.. co mam zrobic?? kiedys cielam sie po nogach by sobie troche ulzyc.. ale juz tego nie robie..... ale slady zostaly i tak i tak.. i teraz tylko przypominaja mi o wszytkim.. kiedys chcialam sie zabic.. ale brakowalo mi odwagi.. ale teraz chyba stopniowo jej nabieram... dobra.. mniejsza o to.. mam pytanie.. dlaczego ja sie poryczalam przy niej?? nigdy nie plakalam przy jakiejkolwiek osobie.. a tu teraz taki wstyd ze beczalam.. nikt mnie nigdy nie widzial gdy placze..

Gość gość
no my tego wiedziec nie mozemy

Gość gość
to nic dziewnego , po alkocholu kobiety czesto placza , wo wyzwolenie emocji , dobrze ze sobie poplakałas Nie ma sensu trzymac emocji w sobie , badz madra i wywalaj je z siebie :)

Gość gość
Masz ochotę się zabić!! popłakałaś się przy innej osobie - CO ZA ŻENADA IDIOTKO - widocznie jeszcze niczego nie przeżyłaś tak naprawdę,żadnej tragedii,niczego co by ci pokazało jakie zycie potrafi być . Jesteś rozpieszczona i tyle.

Gość gość
super.. dzieki, ze mi pomogliscie.. na was zawsze mozna polegac.. ._.

Gość gość
kurde sorry.. widze ze tu sa trzy odpowiedzi alena prawde ich nie wiedze.. myslalam, ze nikt nic nie napisal..dlaczego nie widze zadnych odpowiedzi?? jak odpowiecie to i tak nie zobacze ich.... co zrobic??

Gość gość
Rozpieszczony/a to jestes ty... Nie chce sie zabic bo sie poplakalam.. Chce to zrobic z innego powodu tepa dzifffffffkooo