Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kalololo

Fajny w sumie znany sposób na wzdęcie brzucha.

Polecane posty

Gość Kalololo

Witam. Od lat męczę się ze wzdęciami brzucha. praktycznie po każdym posiłku często robi mi się brzuch jak balon. Dokucza mi refluks żołądkowy. Staram się prowadzić dietę lekko strawną. czasem zdarza mi się podjeść ciężej, czy też mam balon brzucha przez kilka dni od ciężkich potraw na grillowej imprezie. Wzdęcie jest tak silne ze ma się uczucie zmęczenia i rozdrażnienia. Brzuch aż rozrywa. ma się uczucie przytycia z 10kg!. Co mi pomogło... Codziennie Picie siemienia lnianego (szklanka zagotowanej wody + łyżeczka zmielonego siemienia) Łagodzi zgagę. Pomaga przy zaparciach. Przynajmniej jedna szklanka dziennie. i ... Ruch ... Pewnego dnia miałam takiego doła wszystko mnie wkurzało przez ten wzdęty brzuch jak galareta. Pomyślałam o nie !! włączyłam na YT godzinną zumbę :) i bez oszukaństw tańczyłam całą godzinę. wytrzęsłam ten brzuch ... poskakałam przykładając się do tańca. Dużo pomogło. Wzdęcie spadło. musiał to być min. godzinny wysiłek :D. mam nadzieję że coś pomogłam. Piszcie jak wy sobie radzicie . co wam pomaga ....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować