Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jebsjebsjebut

samotna w domu

Polecane posty

Gość jebsjebsjebut

WItam. Moim problemem jest to, że zawsze chciałam mieszkać sama, całe życie marzyłąm żeby uwolnić się od swojej rodziny i kilka miesięcy temu mi się udało. Myślałam że wszystko będzie pięknie a tu dokucza mi samotność mimo że mam faceta który prawie cały czas ze mną mieszka, nie mam tu zbyt wielu przyjaciół nowe miasto itd. studiuję, szukam pracy bez owocnie niestety, na szczęście mam bardzo przyszłościowy kierunek dający mi dużo satysfakcji. Chciałabym wychodzić z przyjaciółmi jak dawniej tylko ogranicza mnie mój facet bo jest zazdrosny strasznie o mnie, przez co trochę męczy mnie ten związek, jak wyjde gdzieś to chciałby żebym przez cały wypad cały czas się do niego odzywała smsy i telefony nawet gdy wyjdę na godzinę. Jednak nie o tym chciałam pisać lecz o tym jak smotnie się czuje w mieszkaniu gdy go nie ma i co z tym mogłabym zrobić ? zwierzęta odpadają, dzieci również :) niestety nie mogę ich posiadać

Może zastosuj regułę wzajemności ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Regu%C5%82a_wzajemno%C5%9Bci ) i też zacznij kontrolować męża to być może zrozumie jak bardzo to jest męczace... (chociaż oczywiście takie rozwiązanie może grozić kłótnią i innymi kwaśnymi sytuacjami...)