Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czapka,opaska

Polecane posty

Gość gość

Hej moja córka ma 3 miesiące nie znosi czapek opasek ,czy w taka pogodę (Warszawa)jak teraz muszę jej zakładać czapkę albo opaskę? Pozdrawiam

Gość gość
Tak, najlepiej aż nie skończy 18lat :/

Gość gość
Pytam ponieważ nie jestem pewna , ona ma dopiero 3 miesiące;/

Gość gość
ja bym założyła cienka bawełnianą. nie jest dziś w warszewie najcieplej. a jesli chodzi o to że nie lubi. zakładaj jej przyzwyczai się , tylko wybieraj delikatne bez sciagaczy, żeby jej nie cisneły.

Gość moje drzewko pomarańczowe
tylko chore matki polki zakładają te bawełniane czapusie dzieciom, żyłam w Szwecji przez 15 lat, nie raz wiało i lało, a dzieci nie miały czapeczek - w tym ja :P żyjemy.... niedobrze mi się robi jak widzę madonny z gołymi cycami i brzuszyskami jak na plaży, a ich dzieci w wózkach czapusia na uszy "bo przewieje". Kiedy te jełopki zmądrzeją?

Gość gość
Mój dzieć urodził się w czerwcu, były upały i nie zakładałam mu czapki, bo i tak w gondoli był zakryty. Teraz ma roczek i zakładam cienki kapelusz w słońcu.

Gość gość
To ja pisalam o bawelnienej czapce. I nie ani nie latam z wywyalonymi cycami ani nie jestem przewarazliwiona. Dzis w warszawie jest 19 stopni , co chwilę pada deszcz, wieje lekki wiatr. Jej dziecko ma trzy miesiące i uwazam ze cienka czapeczka nie zaszkodzi

Gość moje drzewko pomarańczowe
19 stopni, a ty nosisz czapkę? czy tylko dziecko uszczęśliwiasz?

Gość gość
19 stopni i slonce a 19 stopni i wiatr i deszcz. Nie widzisz roznicy? Moje dziecko ma akurat dwa lata i byl dzis w czapce z daszkiem bo bez niej sie nie ruszy z domu i do tego kaptur od bluzy bo lekko padalo. Teraz juz nawet 19 nie ma a 17 bo byla burza. Pozatym mowa o 3 miesiecznym dziecku. Ja wyrazilam swoja opinie ty nie musisz sie zgadzac z nia.

Gość gość
19 stopni i czapka?Zimą jak ubierasz dziecko?A ty autorko załóż jej tą czapkę,po spodnie rajstopy obowiązkowo i na wszelki wypadek zabierz jeszcze kocyk do wózka.