Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odzywki lekarzy.

Polecane posty

Gość gość

Byłam u ginekologa-kobiety.Zbadała mnie.Pytam-co mi jest?Ona na to-a co chce pani od razu ginekologiem zostać?

Gość gość
Kiedys mama poprosila o tabletki na sen a pan dr odpowiedział - trzeba spać a nie ćpac .org

Gość gość
Jak poprosiłam ginekologa o skiedowanie na badania hormonalne to powiedzial"Nie wypisze pani bo i tak pani nie stac"....

Gość gość
Wiecie co,ja wiem,że to nie jest śmieszne,ale na prawdę uśmiałam się do łez,chociaż sama ten temat założyłam.Jola z Gdańska

Gość gość
Wiem,że to nie jest śmieszne.Sama ten temat poruszyłam,ale na prawdę uśmiałam się do łez.A niby tacy Uczeni,inteligencja.Koń by się uśmiał.

Gość gość
Chamstwo, lekarz powinien z pietyzmem omówić wyniki badan z pacjentem.

Gość gość
Jola z Gdańska

Gość gość
Byłam u starego ortopedy na nfz ze stpa i kregoslupem, tyle ze w skierowaniu rodzinna zapomniala napisac o kregoslupie. Lekarz "z kregoslupem prosze przyjsc na osobna wizyte" Czekalam poltora miesiaca! Nastepnego dnia poszlam prywatnie. Ten sam stary na moje plaskostopie "trzeba było o to dbać jak byla pani dzieckiem, teraz za pozno". Ten prywatnie kazal kupic wkladki i cwiczyc stopy.

Gość gość
Jeszcze raz ja-Jola.Przypomniało mi się.Oj dawno to było.Poszłam do dermatologa,bo strasznie mi wypadały włosy.Przepisała mikstury,leki.Po miesiącu znowu idę,bo żadnej poprawy nie było. A pani doktor-kto ma wyłysieć ten wyłysieje.Takie lekarstwo dostałam.

Gość gadulec120
To jest straszne!!!!!

Gość gobanana
też się uśmiałam :D :( Tylko, że to jest i straszne i śmieszne... :o Bo przeciętnemu człowiekowi to się wydaje, że jak ktoś jest profesor, doktor albo inny ordynator i dyrektor to to nie jest bufon i cham. A 99% takich jest. I powiem wam, ze dotyczy to także tych co są "tylko"prof.

Gość gość
to wina Tuska

Gość gość
Na temat lekarzy wolę się nie wypowiadać. Pracuję z nimi więc wiem na jakie gadki ich stać. Módlcie się o zdrowie! Tylko to Wam pomoże...

Gość gość
ja chodze glownie prywatnie, bo nie lubie czekac, jak cos mi zaczyna dolegac to chce to miec z glowy szybko, a nie czekac na wizyte do specjalisty niewiadomo ile. i mimo ze place za te wizyty sporo kasy, to zawsze mam taki dziwny jakis lek, ze lakrz bedzie gburem, staram sie szybko strescic co mi dolega, bo mam wrazenie ze "marnuje" jego cenny czas. to okropne. a najgorzej jest jak lekarz nie potrafi zdiagnozowac, z dwojga zlego wole gbura ktory mnie wyleczy, niz wesolka ktory nie wie co mi jest. teraz lecze kolano, bylam juz o dwoch ortopedow, na fizjoterapii, wydalam ponad 500 zl na to wszystko i... nic, szukam dalej. to sie dopiero mozna sfrustrowac:/

Gość gość
Jak poprosiłam ginekologa o skiedowanie na badania hormonalne to powiedzial"Nie wypisze pani bo i tak pani nie stac".... Śmieszne to co piszesz, jak lekarz daje skierowanie to badanie masz za darmo

Gość poboli_przestanie
"kto ma wyłysieć ten wyłysieje." :D :D kto ma umrzec ten umrze, po cholere sie leczyc i robic lekarzom klopot. ja kiedys mialam problem z torbielami jajnikow, poszlam cala w nerwach na usg, lekarz skonczyl i mowi "wszystko w porzadku." ja cala zadowolona "naprawde? czyli nic tam nie ma?." on: "nie, no sa jajniki, macica..." smialam sie z tego pol godziny.