Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem...

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Wiem że jest to forum dla kobiet ale mam problem i nie potrafie go rozwiązać, stwierdziłem więc że może tutaj ktoś mi pomoże. Chodzi o to że odnowiłem znajomość z dawną przyjaciółką, zaczeliśmy się spotykać(jako przyjaciele) no ale zaczęły się przytulania,łapanie za rękę, buziaki... Narobiło mi to nadziei więc porozmawiałem z nią, okazało się że ona też chce spróbować być razem... Byłem w 7 niebie, zależy mi na niej jak na nikim innym na świecie, liczy się tylko ona... Ale po 3 dniach ona stwierdza że ona sama nie potrafi się zaangażować i zrywa... I co ja mam zrobić.... Chciałbym żeby coś z tego było, patrze na nią całkiem poważnie....

Gość pirat flapjack
Olej ją i nie rozmawiaj pod żadnym pozorem bądź niedostępny dla niej puki Ciebie nie przeprosi

Gość gość
kobiety nigdy nie wiedzą czego chcą

Przede wszystkim to nie sluchaj zadnych rad z forum i nie graj w zadne gierki. Jesli dziewczyna jest tego warta, sprawa sama sie rozwiaze. Jesli nie, bedzie nastepna.

One wiedzą o tym co jest dla nich dobre może nie wysyłałeś negatywnych sygnałów. Adorujemy tych, którzy nas ignorują. Ignorujemy tych, którzy nas adorują. Ranimy tych, którzy nas kochają. Kochamy tych, którzy nas ranią

Gość gość
Życie jest do d**y i teraz właśnie się o tym przekonałeś na własnej skórze :P Może to kara, bo kiedyś w taki sam sposób skrzywdziłeś jakąś dziewczynę :P

''Może to kara, bo kiedyś w taki sam sposób skrzywdziłeś jakąś dziewczynę jezyk.gif'' Jak skrzywdzil, tym, ze jej nie kochal? Fajnego masz boga, karzacego za to, ze ktos w tobie nieszczesliwie ulokowal uczucia.

Gość gość
Chciała cię zaliczyć to pociskała ci kłamstwa, kobiety tak mają :D ...nie przejmuj się tak kur/wi/szo/nem ;-)

Gość gość
mamy to co chcemy.