Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa96

Nadmierna ochota na seks

Polecane posty

Gość czekoladowa96

Witam, może to dość dziwnie zabrzmi że pisze tutaj takie rzeczy ale mój chłopak ma nieustannie ochote na seks. I nie chodzi tu o to że zrobimy to raz na tydzień itp. On cały czas nalega. Na początku nie zwracałam na to aż takiej uwagi. Czasem robimy to 2 albo 3 razy w ciągu kilku godzin. Co mamy zrobić żeby jego libido się obniżyło ?

nie obniży się przynajmniej teraz. Mój mąż też tak ma ;> chociaż osttanio troszke go przystopowałam :P ale zwykle to też 2 razy dziennie ;) wcześniej czegos takiego nie było, pewnie zbyt mocno go podniecasz i dlatego ma ciagle ochote na Ciebie. Chyba ze ma tez na inne laski to juz bym sie martwila.

Gość Gość A
To taki okres w życiu faceta że ciągle ma ochotę na sex. Takie okresy mają zarówno kobiety jak i faceci. Wiem to po sobie Ja potrzebuję dużo seksu i bardzo łatwo się podniecam. Lecz jako kobieta miewam też dni kiedy najzwyczajniej nie mam ochoty na sex. A jedynie na przytulenie czy pocałunki. Czasem mój partner ma ochotę na sex gdy ja nie mam. Co prawda zdarza się to bardzo rzadko. Czasem ulegam jego namową i oddaje mu się ale i odmawiam. Wówczas wystarczy mi minetka i przytulenie.

No ja jak na razie nie mam aż takiej ochoty jak on, może jest to spowodowane tym że daje mi dużo przyjemności i wystarcza mi to na długo. Nie wiem co mam zrobić żeby go zaspokoić. Czasem kilka minut po tym jak skończymy on chce jeszcze raz. Dodam że nie ubieram sie wyzywająco, przynajmniej staram sie nie chodzić w bluzkach z dekoltem i w miniówkach (no chyba że są straszne upały). A poza tym obawiam się że możemy wpaść ( mam 18 lat a on 20)

Gość Gość A
Wiesz wydaje mi się że najzwyczajniej daje mu 100% zadowolenia I że twój partner szybko dochodzi. Dlatego po godzinie znowu ma ochotę na sex. Musisz mieć też na niego niesamowite działanie skoro tak często ma ochotę być w tobie. Doskonalę cię też rozumie 18 lat to trochę za wczas na małżeństwo czy wpadkę. Dlatego też najlepiej używajcie prezerwatyw. Powinnaś tez od czasu do czasu mu odmówić.

właśnie o to chodzi że on szybko nie dochodzi, czasem nawet 15 min po ma ochote na więcej. sama nie wiem czemu tak na niego działam. postanowiłam że w wakacje będę zażywała tabletki, cały czas sie zabezpieczamy

Gość Levviatan
Niech idzie do męczącej pracy to mu się obniży ;]

Gość gość
Masz ochotę na wirtualną zabawę. Jestem Martyna z http://sextelefon.top/ Powiem wprost, czekam na twojego k****a. Wejdź w moją piździoszkę i przekonaj się jak to jest, zadzwoń, czekam maleńki, wejdź we mnie, chcę ostro jęczeć, tylko dla Ciebie,

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Paulina znajdziesz mnie na http://sekstelefon.top/ Jestem słodką i trochę naiwną blondyneczką lubiącą w łóżku na ostro:)