Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasik_77

Zasłyszane w mpk

Polecane posty

Gość kasik_77

Do mpk w Gdańsku wsiada młoda kobieta ze swoim facetem. Kobieta jest lekko wstawiona więc humor jej dopisuje.Opowiada swojemu facetowi jakieś historie i oboje się śmieją (ale nikogo nie zaczepia ) Niektórzy ludzie tylko się patrzą z lekkim uśmiechem, ale po innych widać, że są zbulwersowani. W pewnym momencie jeden starszy pan mówi: - Co za bezczelność jak można się tak zachowywać. Powinni tych państwa wyprosić. A kobieta na to: - E dziadek zamiast gadać to byś se lepiej porządne zęby wstawił :P Oczywiście zapadła cisza. My z koleżanką i kilka osób obok ledwo mogliśmy powstrzymać się od śmiechu, a starszy pan się więcej nie odezwał.

Gość gość
No i?

Gość gość
nie smieszne

Gość gość
Dzisiaj lekarz sprawdzał moje jądra, czy nie mam guza. Zrobiło się trochę niezręcznie, jak chwyciłem go za włosy.

Czym ci inni ludzie byli zbulwersowani? Tym, że rozmawiali zamiast zachować ciszę? Czy tym, że kobieta miała dobry humor?

Gość gość
patologia

Gość gość
No i co, wyszło, że babeczka nawet wstawiona nie straciła rezonu, za to dziadek tak, heh. Wiadomo, starszy Pan zgorszony był zdemoralizowaniem ; "damy" mała literka celowo, wiemy o co chodzi. Za jego czasów takie zachowanie było gorszące. Ot, zderzenie dwóch światów i obyczajów. Które lepsze?

Gość gość
Widać, że i doktorkowi brak kultury, skoro się dziwi. No cóż, takie mamy dzisiaj obyczaje. A raczej ich nie mamy :O Brak kultury. Oto co ludzi młodych obecnie cec//h//uje. Bo mi tu zaraz coś zagwiazdkuje.

Akurat mi kultury nie brak. Nie przeszkadzają mi rozmawiające osoby w mpk. Za to bardzo przeszkadzają śmierdziele, którzy stoją na bakier z mydłem. Ciekawe, czy ten dziadek też byłby takim chojrakiem, gdyby to dwóch podpitych karków głośno się śmiało?

Myślę że ,,dziadkowi" nie chodziło o śmiech ani decybele tylko o temat historyjek :D

Gość gto 68
Aval, nie rozumiesz, że dla wielu ludzi, szczególnie starszych widok pijanej kobiety w miejscu publicznym kojarzy się z najgorszą hołotą z rynsztoka. I mnie też się tak kojarzy. Pijana kobieta, wbrew feministycznym wyrównywaczkom, po prostu wygląda dużo gorzej od pijanego mężczyzny.