Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość idiota

Jestem IDIOTĄ

Polecane posty

Gość gość
jakieś psychiczne chyba jesteście \dajecie się same wyzywac od k***w i szamt itp i nadal siedzicie z takimi facetami, a ja powiedziałem / napisałem coś dużo mniej raniącego i nagle takie wielkie halo

Gość gość
Tak, jesteś idiotą. 16 lat starszy żonaty facet.. Jaka dziewczyna zechce coś takiego? Porażka.

Gość gość
masz to co chcesz.

Gość gość
no własnie nie mam tego co chcę nie rozumiem tego wpisu ostatneigo dziwię się, ze nagle 1 słowo mogło przekreslić wszytsko, całe miesiące moich starań o nią itp.

Gość gość
sprobuj to jakos naprawic.

Gość gość
Nie mogę nie zgodzić się z Tobą.Jesteś idiotą,jeśli myślałeś,że pieniądze i stanowisko to dobry sposób na zdobycie młodej,ale bystrej dziewczyny.

Gość tata szarika
Nie jesteś rasowym idiotą. W dodatku,nie szczepiony... Nawet nie badany...jesteś.

Gość gość
Pewnie się zastanawiała,czy warto zadawać się z żonatym i jednak stwierdziła,że nie warto. A ten sms jeszcze był tego potwierdzeniem. :)

Gość gość
nie wykorzystuję swojej pozycji i kasy żeby ją zdobyć, ale chciałęm jej dać wszytsko gdyby tylko chciała wziać jestem idiotą i wiem o tym pytanie co mogę zrobić żeby to naprawić czego wy byście oczekiwały

Gość gość
Zajmujesz sie jakas niunia a masz czas dla swoich dzieci???

Gość gość
Jesli masz zone i ganiasz za innymi to jestes DNO MORALNE. Zona juz Ci sie znudzila?Nie umiesz pracowac nad zwiazkiem,zone juz unieszczesliwiles..........

Gość gość
dzieci nie mam, a poza tym na początku napisałem że nie żyjemy z żoną razem tylko obok siebie każdy ma swoje życie i swój świat, wiec przestańcie p*******ć te farmazony o żonie

Gość gość
Lepszy byś zrobił pożytek, gdybyś żonie sypał komplementami i starał się o nią, a nie szukasz sobie następnej :P

Gość gość
To cwaniaczku, jeśli nie żyjesz z żoną, to się najpierw z nią rozwiedź, a dopiero potem szukaj innych kobiet. A tak to Twoja gadka o tym, że żyjecie obok siebie jest tylko zwykłym, grubymi nićmi szytym kłamstwem, ulubionym przez takich jak Ty żonatych cwaniaczków, którzy chcą mieć ciastko i zjeść ciastko - mieć żonę i kochankę. Albo rybki, albo akwarium.

Gość gość
jasne

Gość gość
oczywiście , ze jesteś idiata ale przede wszystkim to jestes sk***ystnem, starym, oblesnym satyrem i gnoiejem! zapewne zapytasz :jak mam to zmienic? ...no coz, mozesz zacząc od zaprzestania nagabywania,narzucania się i mieszania w glowach (co jest równoznaczne z wciaganiem w bagno) mlodych dziewczat oraz oszukiwania zony.

Gość gość
czemu mnie wyzywacie, same pewnie święte jesteście nieraz mówiłem żonie, zebyśmy się rozwiedli, to mówiła że jej to niepotzrebne, mi póki co tez nie i tak żyję jak wolny facet. po prostu się zakochałem czy to taka zbrodnia

Gość gość
wolno ci

Gość gość
pewnie że wolno, nie zamierzam się z tego tłumaczyć pytanie brzmiało inaczej, jak ją przekonać, zeby mi wybaczyła to, co napisałem ona zupełnie mnie skreśliła ze swojego życia

Gość gość
tobie to nie przeszkadza, żonie nie, a kobiecie którą kochasz już tak wbij to sobie w ten pusty łeb

Gość gość
czemu jestes taka agresywna kobieto

Gość gość
j******a jesteś i to tłumaczy fakt, ze łazisz po moim temacie każdego dnia hahaha zajmij się szukaniem faceta zgorzkniała stara panno

Gość gość
Hahaha ale żeś mi doj***** szkoda tylko, że to nie ja mam problem z przyjęciem do wiadomości odrzucenia przez osobę płci przeciwnej cwelu. Zrozum gdyby jej zależało to by się do ciebie odezwała, a tak dzięki twojemu "inteligentnemu" smsowi może ona bez wyrzutów sumienia fochać się na natręta, którego chciała się już dawno pozbyć.

Gość gość
pewnie jesteś kochanką i mężulek od żony nie chce odejść co ?

Gość gość
wybaczyła mi padłem do jej stóp z bukietem 100 róż najpierw powiedziała, ze tych 'wiechci' nie chce, ale przynajmniej zgodziła sie na rozmowę wytłumaczyłem się, przeprosiłem i jest ok