Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamkaa

odezwac sie czy nie

Polecane posty

Gość pamkaa

no więc piszę bo mam taką sytuację - i mi cały czas to zaprząta głowę poznałam kiedyś w internecie gościa - bardzo fajne się gadało ale niestety na pierwszej randce zjadł mnie stres totalnie, później wymieniliśmy kilka sms a potem głucha cisza i tak mnie teraz nachodzi, żeby spróbować jeszcze raz - coś zagadać i się spotkać, myślicie, że ma to sens? to był naprawdę spoko facet, ja spaprałam, myślałam już, że mi przeszło ale ostatnio mi cały czas w głowie to sied*********ońcu raz się żyje ? chyba lepiej żałować ze się spróbowało niż żałować, że w ogóle brakło odwagi na jakieś działanie ...

Jeżeli czujesz się na siłach, to do niego napisz. Jeśli masz potem żałować i czuć się upokorzona w jakiś sposób, że do niego napisałaś - nie pisz.

Gość pamkaa
no wlasnie troche niefajnie jak nie bedzie chcial pogadac, ale chyba zaryzykuje

Gość gość
coz...mysle ze musisz sie przekonac sama ale z doswiadczenia wiem zeby raczej sie nie nastawiac,jesli facet sie nie odzywa to poprostu nie chce

Gość gość
jak sie zachowywalas na tej randce,nic nie mowilas?

Gość pamkaa
tak, mówiłam ale może nie wystarczająco duzo, generalnie zazwyczaj potzrebuje trche czasu zeby sie czuc totalnie swobodnie w nowym towarzstwie

Gość pamkaa
uważacie, że to jest upokarzanie się ?