Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChL

czy opalać sie przy przyszłych teściach

Polecane posty

Gość ChL

W weekendy jeździmy z chłopakiem i jego rodzicami na działkę. Są też jego 2 bracia i bratowe. W piękne słoneczne pogody nikt tam się nie opala, tylko siedza przy stole i jedza grilla. Zastanawiam się czy nie wyglądałoby niestosownie jakbym przebrała się w strój do opalania i poleżała sobie na kocu ? Mieszkam w bloku i nie mam gdzie sie opalać i oczywiście nie ma dla mnie przyjemniejszego relaksu niz lezenie w upalny dzien z zimnym piwem i opalanie się Co o tym sądzicie ?

Gość gość
Spytaj chłopaka, ale licz się z tym, że będzie Cię oceniać jego rodzina

Gość gość
On mówił, że żony jego braci nigdy sie tam nie opalały ale ze spokojnie moge. A nie wiem czy nie wyjdę na jakiegoś pustaka, że latam półnago przed jego rodzicami i braćmi. Oceniać mogą, bo przez zimę chodziłam na siłownię wiec nareszcie tragedii nie ma z moja figura :D

Pewnie że pogadaj z chłopakiem ja u swoich teściów na wsi opalałam się topless,ale była wtedy oprócz teściów tylko jego siostra.

Gość gość
kasia1985 To widze odważnie :)

Może i odważnie mąż przy pierwszej naszej wizycie spytał wprost cytuję:,,nie będzie wam przeszkadzało że moja Kasia chciała by się poopalać topless?"

Gość gość
A nie boisz się ze np teść będzie przechodził :D