Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula81

Poradzcie prosze

Polecane posty

Gość kasiula81

Jestem 12 lat mezatka i mamy ze soba 2 dzieci.Co zrobic jesli maz poniza mnie,wyzywa,zabiera karty bankowe i zmienia hasla na emaile czy facebooka?Co zrobic jesli maz co 2 dzien wraca o 1 w nocy ,zaniedbuje rodzine i poniza nas.On pracuje i dobrze zarabia a ja opiekuja sie 2 malych dzieci.Jestem dla niego bezrobotnym smieciem i szmata.Nie mam dokad sie wynies ani zadnych dochodow by odejsc.Boje sie ze sobie nie poradze z 2 dzieci nie majac w poblizu rodziny,przyjaciol czy auta.Zaczynam dostawac depresje kiedy wraca nocami i nie chce sie tlumaczyc.Co moge zrobic z takim mezem?Nie rozmawiamy ze soba od 4 tyg i nie sypiamy ze soba poniwaz mi ubliza,poniza mnie wmawiajac mi ze to ze mna cos nie tak.Grozi odejsciem i probuje mnie psychicznie dobic szlajajac sie po nocach i zostawiajac mnie kolejne noce czy wieczory z dziecmi

Gość gość
Mimo wszystko odejść. Ktos, kto nie szanuje raczej nigdy sie nie zmieni. I to prawda, ze nie szanuje pani, ponieważ nie ma pani pracy. Polecam książkę "dlaczego mężczyźni kochają zołzy". Tam znajdzie pani odpowiedz na swoje pytania. Dlaczego pani mąż pani nie szanuje. Jest pani miłą kobietą na każde zawołanie. Niech pani nie pyta o nic męża kiedy wraca. Nie oczekuje wytłumaczen. Na mężczyznę działa tylko cisza a nie ględzenie nad uchem. Kiedy pani zostawi dzieci pod czyjaś opieka i wyjdzie pani bez słowa i wytłumaczenia pani maz sam zacznie o pani myślec "Gdzie ona jest? Dlaczego nie zachowała sie jak zawsze?". Poza tym musi miec pani szacunek do siebie. Jeśli on pani nie szanuje a pani na to pozwala to jest pani gorsza niz on . Proszę przeczytać tę książkę . Zmieni pani troche podejście do związku ...

Gość gość
jeśli jest agresywny - skontaktuj się z policją- poważnie

Gość gość
1. Jeśli jest agresywny zgłoś to na policję za każdym razem 2. Zbieraj dowody 3. Znajdź dobrego adwokata, postaraj sie o alimenty dla siebie i dzieci Zostaw drania. Niegdyś nie wybaczylam matce tego ze została z ojcem "dla naszego dobra".

Gość gość
A ja tu nie widzę nic o agresji, tylko pretensje o karty bankowe, o to że facet nie godzi się tańczyć jak mu pani zagra :P

Gość kasiula81
Jest strasznie agresywny i wybuchowy.Wszystko mu przeszkadza nawet biegajace dzieci po domu czy glosna telewizja itd...Juz raz dzwonilam 2 lata temu na policje poniewaz pobil mnie i sie znecal,obiecal poprawe ja uwierzylam i do dzis jakos zostalismy razem ale ost 3 tyg to pieklo...staram sie nie klocic by przykrosci dzieciom nie robic i boje sie zadzwonic na policje poniewaz nie chce opinii sasiadow plotek po wsi i nie mam pieniedzy odlozonych by sama odejsc z dziecmi i go wywalic.Wczoraj prawie zadzwonilam poniewaz plakalam cala noc bo znow poszedl precz

Gość gość
Tak właśnie jest jak baba nie pracuje i nie zarabia, wyślij dzieci do przedszkola i zacznij pracować, wtedy będziesz mieć kasę, aby móc od niego odejść... proste.

Twój mąż jest nowobogackim karłem intelektualnym, pełno takich śmieci teraz się narobiło, dla niego ważna jest mamona, ludzie to zera. Żałosny przykład ku.urdupla emocjonalnego, pewnie ma na boku jakąś ku.urwe dlatego wraca po notzach, rzuć go i wynajmij oddział saperów tzo mu przestawią nos. Należy się, chu.uj ma dzieci i odpier.rdala niezłą szopkę, chcesz to mogę podjechać Ukrainą pod chate, i przeciągnąć go sznurem od prodiża po alei snajperów :P

Jak co zrobić? Załóż sobie projekt na Kafe i zmieniaj jak odkryje. Umawiaj się na seks w miejscu publicznym na maila oczywiście. W jakiś 0,055% poczujesz się lepiej. ;), ale z czasem już zaczniesz sobie dobierać odpowiednich partnerów...

Mnie już chyba nic nie zdziwi...jest sporo facetów którzy swoje niepowodzenia muszą odreagować na bezbronnych...Wraca w nocy i robi zadymę... ale zastanów się czy swoim gadaniem nie podwyższasz wtedy poziomu jego frustracji:-O lepiej rozmawiać jak emocje opadną:-O myśl o dzieciach ktoś musi:-O czym mniejsze tym mniej rozumieją:-O uderzył Cię a Ty dalej liczysz na cud:-O myślisz że Cię nie rozumiem? Wiocha brak pracy dzieci...masz matkę? Zwykle można na nią liczyć, podobno...gdybyś miała miejsce gdzie możesz spędzić chociaż kilka dni, dac mu do myślenia...Chociaż ulegniesz pewnie przy pierwszym bukiecie kwiatów...a po tygodniu wszystko wróci do "normy":-O

Gość gość
u mnie troszkę inna sytuacja bo nie jestesmy małżeństwem i z nim mam jedno dziecko,dwoje jest z poprzedniego związku,ale też byłam taka głupia- kilka dni temu z pomocą policji wywaliłam dziada,Mieszkam na wsi ale w d***e mam sąsiadow,z uśmiechem na ustach mówię dzień dobry

Gość gość
przeczytajcie ksiazke TRAFIONA PRZEZ PIORUNA Glori polo. MI pomogła

Gość gość
Co wy jej tu książki wciskacie,co tu książka pomoże,tu trzeba działać a nie czytać książki,wyrwać chwasta i tyle,z kąd jesteś?myśl by jak najszybciej od niego odejść przynajmniej na jakiś czas do matki czy do koleżanki czy kochanka by frajer sam został i zastanowił się nad sensem życia bo ma cię za niezdarę,kurę domową co se nie da rady bez niego,czuje się władcą i twoim panem i że z tobą może wszystko a ciebie za niezdarę ofiarę losu co się trzyma męża jak rzep psiego ogona,udowodnij mu że tak nie jest,że jesteś niezależna i zaradna to się frajer zastanowi.brzydzę się osobiście takimi facetami,powodzenia.

Gość gość
SKĄD!!!!!!! Tępa strzalo,a'nie z kad!!!ludzie,chodziliscie do podstawówki,chociaż???

Gość Wilk 1946
namawiam cie zebys ustalila libido swoje i swojego faceta ajak bedziecie juz wiedzieli jakie jest to wtedy jak bedziesz chciala podpowiem jak sobieporadzic jesli on ma wieksza a w twoim wypadku na 99% tak wlasnie jest bo jesli ty jestes wpelnizaspokojna a on ma sile na kolejne orgazmy w masturbacji to nie moze byc inaczej Kazdy znas ma swoje maksymalne zapisane wgenach libido i nie przeskoczy tego bez wgledu co bys nie robila nie stanie mu i juz Ksiazki jakie ci polecam doprzeczytania Jak zbudowac szczescie intymne 10 typow libido niedopasowanie seksualne Marsjanie i Venusjanki w sypialni Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org /tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a>

Twój mąż stosuje wobec Ciebie przemoc psychiczną. Bezustanna krytyka, kontrola, ograniczanie dostępu do pieniędzy, uniemożliwianie kontaktu ze znajomymi to składniki przemocy psychicznej. Zadzwoń na Niebieską Linię i dowiedz się jakie wsparcie i pomoc możesz otrzymać w takiej sytuacji. __________________________________________ www.pomocwwarszawie.pl