Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem obecnie w 27 tygodniu ciąży. Będąc w związku z mym eks chłopakiem, zdradziłam go. A mianowicie miałam ostatni okres 3.12.2013, trwał on do 10.12. Uprawiałam seks z byłym chłopakiem 10-12 do 20.12. Lecz 21.12.2013 zdradziłam go z moim kolegą. Testy na wykrycie hormonu beta HCG robiłam 8.01 i wyszło mi ze jestem w 5-6 tygodniu. Czy ktoś mógłby mi pomóc i sprobowac powiedziec ktory z Panów moglby byc ojcem? Mam problem bo niewiem kiedy miałam owulację. Proszę o odpowiedź.

Gość gość
a lekarz na ile określił wiek płodu

Gość gość
zależy od tego jak długie masz cykle. Jeśli powyżej 31 dni to może być dziecko kolegi

Gość gość
prawdopodobniej byłego.

Gość gość
ilu dniowe masz cykle?

Gość gość
jeden dzień różnicy lol nie wiadomo kiedy miałas owulacje :D ale jaja

Gość gość
no u lekarza bylam 11.02 i okreslil ze jestem w 9 tydzien +1 dzień.

Gość gość
okres powinnam dostać 27.11 ale dostałam dopiero 3.12. Miałam nieregularne ale nie powyżej 31 dni.

Gość gość
Jeśliby to było kolegi, to czemu testy z Hcg pokazały 5-6 tydzień? a dodam, że 26-27.12 miałam plamienie, i myślałam że dostałam okres. Czy plamienie implantacyjne może pojawić się 5 dni po zapłodnieniu?

Gość gość
I ty masz być matka. Wstyd

Gość gość
Kończe ta rozmowe. Jednak postanowiłam oddać dziecko do adopcji. Ani mój byly chlopak ani kolega nie poczuwają się do tego by ktorys z nich chciałby byc ojcem. Ja wiem ze to dziecko mojego bylego chłopaka. Proboje z nim sie dogadzac ale kazda rozmowa konczy sie wyzwiskami w moją stronę.

Gość gość
Dodam także, ze od 15 lat nie mam rodzicow, zgineli :( Mieszkalam z wujkiem i ciocia do 2011 roku. Od tamtego czasu mieszkam sama na pokoju. Mam rente i pomoc za nauke do 25 roku, ucze sie, pracować nie moge. Jeśli zostawie dziecko trace tą pomoc z mopru w wysokosci 500 zł. Zostanie mi jedynie renta i alimenty niewiem w jakiej kwocie. Do tego posiadam 2 pozyczki, racunki za internet, telefon. Musze je oplacac. Wiadomo wynajem pokoju nie jest tanie. Rodzina się ode mnie odwrociła. Nikt niechce mi pomoc. Chcę aby moje dziecko mialo wszystko, a nie tak jak ja w dziecinstwie jadlo chleb z cukrem. Pewnie niektorzy z Was pomysla sobie ze jestem egiostka. Wcale nie! Gdybym byla egoistka to nie kupilabym mu wyprawki do szpitalu, nie mowilabym dziecku ze go kocham. Oddaje go do adopcji ze wzgledu na to,ze nie mam srodkow finansowych. Chce zeby w zyciu mialo wszystko. NIewiem do jakiej rodziny trafi, ale mam nadzieje ze rodzina da mu to co ja nie jestem w stanie.