Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sTuartt

Zakochałem sie ale..............

Polecane posty

Gość sTuartt

Tak. Zakochałem sie. Mam 19 lat. Nigdy wczesniej nie miałem dziewczyny, co wiecej nigdy sie nie całowałem. Dziewczyna, ktora mi sie podoba ma 17 lat. Jest z tej samej miejscowosci co ja. Razem chodzilsmy do szkoly sredniej w Płocku. Niestety jestem niesmiały i nie eiem jak do niej zagadac. Z dziewczynami potrafie gadac tylko po pijaku. Chyba moim najwiekszym problemem bylo to ze od trzech lat od smierci taty zamknalem sie w sobie i nigdzie nie wychodziłem. Straciłem swoich przyjacioł. Dopiero jakos od tygodnia postanowiłem zagadac do byłych kolegow. Trzymam sie z jednym kumplem spotykamy sie co kilka dni (zawsze to cos) i z tym kumplem postanowilem wybrac sie na dni miasta. I własnie wtedy spotkalismy ta dziewczyne i niestety moj kumpel o wszystkim jej wygadal. Nie eiemcoteraz robic. Niby dobrze ze o tym jej powiedział bo nie wiem czy sam by jej to powiedział ale nie wiem co teraz robic gdy ona to usłyszala to uciekła. Co mam robic niby mam jej numer ale co mam napisac jak nigdy z nia nie gadałem. Boje sie ze ona moze mnie uwazac za nudziarza. Sam nie wiem o czym bym z nia gadał. Pozostaje jeszcze kwestia mojej rodziny ktora jest nie lubiana w miescie. Co mam teraz zrobic?

Gość gość
a z jakiego osiedla jestes ze twoja rodzina jest nielubiana? Miotasz sie jak 15latek, zadzzwon do niej zapytaj co u niej i zapros na dobre lody.

Gość sTuartt
prosze o pomoc

Gość sTuartt
Nie chodzi o to ze nie lubiana tylko jest biedna i przez to uwazana za gorsza. Nie jestem z Plocka tylko spod Plocka. Tam chodze do szkoly. Jak mam zadzwonic do dziewczyny z ktora woogole nie gadalem. U nas nie ma gdzie wyjsc na randke. Jeszcze ma wade wymowy ktora strasznie utrudnia mi zycie i tradzik

Gość gość
tobie to juz nic nie pomoze 🖐️

Gość gość
A czemu tak myslisz ze nic mi nie pomoze