Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki typ kobiecej figury podoba się facetom?

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo ciekawa, bo od zawsze wpierano mi, że mężczyźni wolą kobiety o pełnych kształtach (nie mówię tu o otyłych dziewczynach, tylko o takich co mają normalną wagę nie są ani za chude, ani za grube i mają na czym siedzieć i czym oddychać) Od pewnego czasu zaczynam myśleć, że to jakaś bujda, albo stereotyp bo zauważyłam, że ich interesują bardziej te szczupłe a w niektórych przypadkach nawet chude. Więc... Jak to z Wami mężczyznami jest? :)

Gość gość
Faktycznie fajna d**eczka

Te kobiece ;] A tak naprawdę jak przyjdzie co do czego to typ figury ma drugorzędne znaczenie. No chyba że jest to otyłość lub duża niedowaga.

Gość gość
Nie za grube, nie za chude, zgrabne, z dużym biustem i właśnie takie mi się najbardziej podobają. Jeśli już miałaby być innej kategorii wagowej, niż przeciętna, to z dwojga złego już wolę za grubą, niż za chudą, bo grube mają najczęściej duży biust. Poza tym byłem z grubą laską w związku i było fajnie.

Ja uwielbiam kobiece kształty :) . A jeśli już te kształty, nie mają idealnej wagi, to wolę więcej (nawet dużo więcej :D ) ciała, niż zbyt mało :D .

Gość gość
ja chudych nie lubie

Gość gość
Co was kreci w duzych biustach?Naturalnie duzy biust to sa zazwyczaj wory.Lepsze juz silikony.

Jak chcę pograć w siatkówkę to idę na boisko, a nie rzucam się na silikonowe "piłki" :D .

Gość gość
Misio1 naturalny duży biust zawsze jest opadnięty hipokryto do kwadratu.

Naturalny, duży biust jest WSPANIAŁY :) :) :) . Trudno to wytłumaczyć gimnazjaliście, który jeszcze żadnego biustu nie dotykał :D :D :D.

Gość gość
ja zauważyłam, że facetom najbardziej podobają się filigranowe kobiety, takie 160-170cm, chudziutkie, 45-50 kg, o drobnych kościach, szczupłych nogach, płaskich brzuchach, ale i kształtach kobiecych tam gdzie trzeba czyli - okrągłe pośladki, nie muszą być odstające jak u kaczki, ładny biust B lub C, wcięcie w talii :) o tych grubaskach to mity, wielkie zadziska podobają się tylko w zacofanych krajach jak w Afryce, Ameryce południowej w biednych grupach społecznych. W Europie, Azji, Australii i Ameryce płn ceni się szczupłą,zgrabną sylwetkę bedaca synoniem zdrowia i wysportowania a nie obżarstwa i lenistwa

Gość gość
Akurat a sam wczesniej nabijałes się z kobiet którym obwisaja cycki po odchudzaniu.

Gość gość
a czy facetom podobają się niskie kobiety 150 - 160 cm wzrostu ?

Gość Maec
Jedyna odpowiedź na pytanie autorki to "każdy", bo co piąty facet to inna opinia. Są panowie którzy lubią kobiety z rubensowskimi kształtami, są tacy którzy na nie-wieszak nie spojrzą, są tacy którzy śmieją się z obu i wybierają dziewczyny które nie wpasowują się w żadne ekstremum, są tacy którzy w każdej sylwetce znajdą coś dobrego, są tacy którzy są fetyszystami i nawet "ekstrema" to dla nich za mało i wreszcie są tacy których naprawdę interesuje w 93% tylko osobowość.

...Akurat a sam wczesniej nabijałes się z kobiet którym obwisaja cycki po odchudzaniu... Nie nabijałem, tylko ostrzegałem przed efektami szaleńczej diety :( . To prawda, że po ustąpieniu tłuszczu z piersi, robią się z nich nieprzyjemne, obwisłe worki. Dlatego nie lubię szybkiego odchudzania kobiet :( . Naturalne, duże piersi są jędrne, w jedyny i wspaniały sposób :) :) :) . Nie zrozumie tego ten, kto ich nie doświadczył :) chłoptasiu z gimnazjum :D :D :D .

Gość gość
Duze piersi u otyłych kobiet sa zawsze obwisłe tylko maja dobry stanik pasztecie p********y.

Gość gość
Ale duze piersi sa zawsze obwisłe szybko traca jedrnośc wiec co to za róznica ?Lepiej miec gruba z obwisłymi cycami czy zgrabna ?

...a czy facetom podobają się niskie kobiety 150 - 160 cm wzrostu... Jeżeli są kształtne i mają ładną twarz, to jak najbardziej :) .

...Duze piersi u otyłych kobiet sa zawsze obwisłe tylko maja dobry stanik... I tu się mylisz :) szkolny głąbie :D. U dziewczyn z nadwagą piersi opierają się o górę brzucha i są w naturalny sposób podniesione :) . Dobry stanik tylko ten efekt wzmacnia :) .

Gość gość
Czyli mam pecha bo mam spory biust?Nie no ale wali hipokryzja od Ciebie....a moze dlatego bo nie mam wiekszego brzuchu od lini biustu hahah akurat grawitacja rzecz naturalna i u kazdej kobiety z wiekszym biustem ten biust obwisa.

Gość ovechkin
mi podobają się duże biusty nawet kosztem nieco większej wagi. A jak biust jest większy i trochę waży to wiadomo że prawa fizyki działają nie jest to nic niezwykłego że biust opada

Masz pecha, jeżeli nie podoba Ci się kształt Twojego biustu. Ja nie kłócę się z prawem grawitacji. Ja tylko opisuję swoje, męskie spostrzeżenia. I od godziny walczę ze snem :( .

Gość gość
Wiec skoro wiesz ze to normalne i ze kazde duze piersi sa obwisle to jak moga byc jedrne?

Gość gość
Misio no tak jedrne piersi to tylko u grubych a szczupłe to maja wszystko obwisle hahaha

Gość gość
Misio1 co Ty jeszcze zrobisz zeby sie dowartosciowac?Hahah polecam len z błonnika na spalanie dodatkowych kilogramow.

Gość gość
Silikonowe biusty są najlepsze chłoptasiu z gimnazjum :D co marzy o naturalnym. Wiadomo, że jak dziewczyna nie chce być wielorybem, nie widzi jej się duży brzuch i grube nogi to z reguły nie wyrośnie jej F czy G czy nawet H, a z B i C się nabijacie, już nie wspomnę o A, więc silikon po to jest, żeby wyglądać jak milion dolarów i robić wam podnietę ;)

Gość gość
To jest ciekawe, ma być wszędzie szczupło a w biuście i pupie tłuszcz ma być. Tylko, że szczupłe nie mają skąd tego tłuszczu tam mieć.... I widać jak kobieta za młodu ćwiczy to fakt, ma figurę i kobiece kształty, ale na stare lata wygląda jak raszpla.

Gość prawictwo pospolite 143
według mnie takie wymiary sa bardzo dobre .. 89-61-92. 86-60-91 88-63--95 84-60-91 nie przepadam za duzymi biustami najlepiej srednie , albo mniejsze Rowniez nie jest dobrze gdy kobieta ma mniej niz 90 cm w biodrach