Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki typ kobiecej figury podoba się facetom?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 143
czyli najlepiej gdy w biodrach jest 90-95 cm talia 60-67 cm biust 82-90 cm to jest zakres bardzo dobrej sylwetki jezeli chociaż jeden z wymiarów sie nie zgadza , to juz jest sylwetka średnia a jezeli nie zgadzają sie dwa to przeciętna

Gość gość
prawictwo, w biodrach mam 94, w talii 68, w piersiach 87 i wcale nie mam dobrej sylwetki :)

Gość gość
Podobno klepsydra...

Gość gość
U mnie wyróżniają się tylko nie takie małe piersi na tle talii (ale też bez przesady), zaś moje biodra mimo szerokości nie są kobiece, a w talii nie mam wcięcia (ponoć taka budowa żeber, że nigdy mieć nie będę, musiałabym sobie je wyciąć). Cóż.

Gość gość Szymuś
Klepsydry i szczupłe gruszki.

Gość gość
szczuple gruszki nie maja biustu

...w talii nie mam wcięcia (ponoć taka budowa żeber, że nigdy mieć nie będę, musiałabym sobie je wyciąć)... A wiesz, że są kobiety, które to robią?

" gość 09.06.2014 To jest ciekawe, ma być wszędzie szczupło a w biuście i pupie tłuszcz ma być. Tylko, że szczupłe nie mają skąd tego tłuszczu tam mieć." A właśnie nie. Bo zgrabny, okrągły tyłek, to nie jest dużo tłuszczu, tylko wyćwiczone mięśnie. Biustu ćwiczeniami nie da się poprawić, pośladki tak.

Gość guzik wiecie o piersiach
Jak się od poczatku dba o piersi to nie wygladaja potem jak wory ale trzeba udac sie do porzadnego sklepu pomierzyc sie znalesc stanik idealny a nie nosic stare badziewia,, Ja mam 30 lat na karku , biust D a piersi stoją mi jak by były sztuczne , już nie jedna macała ha ha Kobietom to jeszcze dam se pomacać , ale facetom wiadomo że nie :D :D Opowiedni biustonosz robi wiele , plus cwiczenia , plywanie, kremy...itd.....Pomimo lat mogę pozwolic sobie na założenie bluzki bez biustonosza i wygladam jakbym go miała, pomijając sterczące sutki gdy jest chłodniej

Gość gość Szymuś
To bzdura z tą wyćwiczoną doopą. Przetrenowane kobiety tracą wiele ze swoich kobiecych obłości.

Gość gość
Figura staje się bardziej męska jak dziewczyny intensywnie trenują za dzieciaka i w bardzo młodym wieku. Żeby ten, który je wysyła na zawody sportowe im o tym powiedział, że nie będzie kobiecych bioderek itp., większość by zrezygnowała. Od silowni 2x w tygodniu nic się nikomu nie stało ;)

Gość Ojciec Tadeusz
Szczuplutka, z niedużymi piersiami... i chętnie "motylek":)

Gość Pyskata90
Moje wymiary to 95-80-90. Po dwojgu dzieci i mąż jakoś nie narzeka ;)

Gość Pyskata90
I nie mam obwisłych piersi jak to nie którzy twierdzą o kobietach z dużym biustem (D)

Gość gość
panowie zawsze mowia ze lubia dlugie nogi a ta dziunia na pierwszych zdjeciuach ma bardzo krotkie, to jak panowie dlugie czy krotkie?

Gość gość
teraz bardzo malo kobiet ma piekna talie, i nie chodzi tak bardzo o taka roznice jak piszecie tylko o piekne przejscie z talii do bioder

Gość gość
myślę, że jest tyle różnycg gustów, że znajdzie się duża ilość facetów którym podoba się każdy przypadkowo wybrany typ sylwetki

Gość gość
Czy któremukolwiek facetowi nie podobają się powyższe filigranowe i biuściaste kobiety ?

>>>Czy któremukolwiek facetowi nie podobają się powyższe filigranowe i biuściaste kobiety ?<<< Pierwszy link mi nie wchodzi, a na drugim... Piłkami to ja wolę grać w siatkówkę :D :D :D. A takiej twarzy, zdecydowanie nie chciałbym zobaczyć o poranku (bez make up-u) :D. x Ps. Dobrze, że nie zrobili jej zdjęcia z profilu :D - nawet Pudzian ma delikatniejszą szczenę :D :D :D.

Gość gość
misio1, tak piszesz, ale gdybyś spotkał na żywo to pewnie byś był nieźle podjarany.

>>>misio1, tak piszesz, ale gdybyś spotkał na żywo to pewnie byś był nieźle podjarany.<<< W odróżnieniu od Ciebie nie podniecają mnie wszystkie kobiety z wielkim biustem :D, choć nie powiem, by sam biust mojej uwagi nie zwrócił :).

Gość gość
co sądzicie o takiej figurze: 89-66-92 ? Prawictwa nie pytam.

Gość gość
Rozmiary idealne.

Gość gość
Drobna cycatka i jest idealnie.

Gość gość
Przede wszystkim cycki. Zbyt małe lub ich brak, odpuszczam odrazu.