Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba_uzalezniony

jesteście jak narkotyk

Polecane posty

Gość chyba_uzalezniony

przez 28 lat byłem sam i bylo mi z tym cholernie dobrze. sam to znaczy ze nigdy w zadnym zwiazku, w sumie bez blizyszch przyjaciół i innych bzdur. nawet radziny niewiele. pozniej poznałem ją. ciagle rozmowy, spotkania, buziaki, seks, ale nigdy nie bylismy para. oczywiscie ten stan nie mogl trwac wiecznie, ona kogos poznala. poczatkowo nie mowila mi o tym bo wiedziala ze to cos co bylo miedzy nami zniknie. i roznych perypetiach tak sie stalo. od kontaktu kilkanascie godz na dobe, od rozmowów o wyszystkim, od niesamowitego przywiazania, a moze czegos jeszcze przeszlismy z dnia na dzien do 'niczego'. zniknelismy w sumie ze swojego zycia wzajemnie. pierwszy raz w zyciu za kims tesknie. chyba nawet mam dola psychicznego co tez sie wczesniej niezdazalo. normalnie tak jakbym przez dlugi okres cpal, i z dnia na dzien odstawil jakas niesamowita uzywke. do tego stopnia mi to przeszkadza ze zastanawiam sie nawet czy moze sobie kogos nie poszukac - innej kobiety - innego narkotyku. czy to przejdzie? jak dlugo trwa taki stan 'po odstawieniu'?

Gość gość
ale nigdy nie bylismy para xx No, jeśli to co opisujesz mieści się w sformułowaniu "ale nigdy nie bylismy para" to brawo..

Gość chyba_uzalezniony
myśle ze nie bylismy. kazdy robił co chcial... ona sobie zwyczajnie kogos znalazla, a ja nawet nie mam prawa miec do niej o to pretensji

Gość gość
:(

Gość gość
Walcz o nią!!!! Może ona właśnie na to czeka :) Powodzenia :)

Gość chyba_uzalezniony
niestaty nie :( juz to zrobilem.... bez powodzenia. szkoda czasu na nią. teraz chce tylko, żeby ta glupia pustka zniknela.