Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

Oto co ostatnio wyszło z moich przemyśleń zyciowych

Polecane posty

Nie chce pracować Jestem atrakcyjna i mysle, ze to polowa sukcesu. Druga polową jest zdobycie bogatego mezczyzny . Teraz mi się to udało. Jest zajebiście. Dba o mnie, opiekuje sie mną, materialnie też :D :D mam nadzieje, ze to bedzie trwało jak najdłuzej

Gość gość
Tylko skończ studia, bo jak najdłużej tez się kiedyś konczy. Tak samo jak atrakcyjność, za która ktoś chce placic

Gość PanPopłucznik
a co będzie jak skończysz 30 lat, twoja atrakcyjność zniknie a twój sponsor poszuka sobie młodszej?

nic nie minie, własnie teraz trezba robic wszytsko by ta atrakcyjność przedłużyc :D potrzebuje wygodnego życia, nie nadaje sie do pracy

Gość PanPopłucznik
wierzę że nie nadajsze się do pracy, ale popatrz np. na swoją matkę - czy jest na tyle atrakcyjna, że ktokolwiek chciałby aby była jego utrzymanką?

Gość gość
minie, minie, nawet sobie nie zdajesz sprawy jak szybko.

Gość studentka 3 roku
Moja matka ma przeciętną urodę, jest ładna z twarzy, ale szału nie ma. To dlatego, ze o siebie nie dbała jak należy.

Gość gość
Bogaty potraktuje cię tak jak ty jego - instrumentalnie. Poroocha i zostawi dla innej, ładniejszej, mądrzejszej też bogatej...

Gość PanPopłucznik
to nie jest kwestia dbania o siebie, po prostu jak masz 30+ to dla normalnego faceta który chce mieć młodą doope stajesz się nieatrakcyjna🖐️

Gość Dobra Rada  :)

Miałam podobne myślenie do ciebie. Zdawało mi się,że dzięki urodzie moje życie będzie idealne( pozornie idealne). Nie zaznam ciężkiej pracy i będę żyć w luksusie. Jednak po czasie zrozumiałam,że nie czuła bym się wartościowa. Jesteś w takiej sytuacji, że jesteś od kogoś zależna. Nie wiesz jaki los ci jest pisany,jak będziesz wyglądać za kilka lat. Gdy się potkniesz możesz od tak zostać z niczym. Myślę, że powinnaś skończyć studia, pokazać swoją wartość. Mieć świadomość, że gdy skończy się mój atut-uroda to ja ja nadal będę coś miała- wiedzę, wykształcenie. A dzięki temu na pewno poradzisz sobie w życiu, bo w porównaniu z urodą, to nie przemija :)

Gość Gość

Weszłam na temat przemyśleń życiowych,  bo jawił się interesująco, a tu taki klops...😴😀

Autorki pewnie tu nie ma, aczkolwiek dopiszę do jej złotych myśli własne spostrzeżenia. Otóż co powiesz autorko o pięknej,  ale wartościowej kobiecie,  która nie opiera życia na urodzie,  a własnej wytrwałości i ciężkiej pracy. Jakość bez porównania z samą urodą,  która i tak jest bardzo subiektywna 😉

Znam takie dziewczyny, które mimo urody maja głębokie wartości, to prawdziwe skarby. Piękne narcyzki są słabe.

Gość NajszybszyCzłowiekWKosmosi
Dnia 9.06.2014 o 12:35, Gość PanPopłucznik napisał:

to nie jest kwestia dbania o siebie, po prostu jak masz 30+ to dla normalnego faceta który chce mieć młodą doope stajesz się nieatrakcyjna🖐️

Faceci są przereklamowani. W większości nawet nie zasługują na kobietę 30+, co ja mówię na wspaniałą i kochaną 50tkę też... dopiero na taką po 60tce, co już  jest zmierzła, ale przecież chętnie będzie mu matkować.🤣