Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakimi argumentami i sprytem udało wam się kupić taniej działkę budowlaną ?

Polecane posty

Gość gość
Co was obchodzi lokalizacja cudzej działki? Chce niech kupuje, w końcu sama będzie tam mieszkała. Może lubi takie klimaty, nie może?

Gość gość
Ja załatwiłem to przez firmę http://pmspoland.pl . Powiedziałem im jakie są moje oczekiwania i zajęli się wyszukiwaniem dla mnie działki. Prowizję wzięli sobie małą także opłaciło się :)

Gość gość
dokładnie! Ludzie kręcą przy zakupie i dziwią się,że są oszukiwani przy sprzedażach itp. ;] Najlepiej i przede wszystkim legalnie jest po prostu, jak gość wyżej pisze przejść się do sprawdzonego biura nieruchomości i przedstawić swoje oczekiwania a nie kombinować. Wiem, bo sama mam mieszkanie zakupione za pośrednictwem www.brokernieruchomosci.pl i żadnych problemów nie było.

Gość Wiktoria44
Ja z żadnych kosmicznych argumentów nie korzystałam, zdałam się na obsługę firmy Akces z Warszawy tu ich oferta http://www.akces.org.pl/ najpierw powiedziałam na jakiej lokalizacji mi zależy oraz ile mogę zapłacić a oni wyszukali dla mnie fajne miejsca.

Gość gość
Powiedzialam i tak to tego panu nikt nie kupi. On uwierzył oddal za przysłowiową złotówkę

Gość gość
Ja po prostu kupilem tanio i tyle, tutaj www.dzialki-szczecin.com polecam!

Gość gość
Ostatnio negocjowalam cene działki w miescie na fajnym osiedlu. Facet nie chcial opuścić wiec powiedziałam i tak nikt tego nie kupi. On się wystraszyl zlapal za głowę i z 80 tys opuscil na 30 tys. Teraz czuje się oszukana bo ja chcialam żeby opuscil 5 tys bo tyle mi brakowalo :(

Gość konsti11
Kupowałam działkę po tym jak wybrałam projekt więc mając ten projekt http://wybieramprojekt.pl/projekt-domu-ajaks-ef59/ potrzebowałam działki o konkretnych wymiarach, za dużo nie miałam do negocjowania jak trafiła się w końcu działka o pożądanych wymiarach :)

Gość wioletta345
Trzeba po prostu wyszukać taniej działki i tyle. Tutaj http://vilpark.pl cena za m.kw. w I etapie to 110 zł, a w II etapie będzie wyższa. Warto więc już teraz podjąć decyzję o zakupie. W ten sposób można wiele zaoszczędzić. Mają do sprzedania 88 działek budowlanych o powierzchni od 500 m² do 1150 m².

Gość gość
Moi rodzice mieszkają w podobnej odległości od linii wysokiego napięcia i nic nigdy się nie działo. Co więcej – obok kabli rosną wysokie topole. Właścicielem działki jest alkoholik, z którym nie można dojść do ładu. Tak czy siak jeśli kupować działkę to lepiej taką, która będzie pod każdym względem odpowiednia. Przecież chodzi o miejsce, w którym macie przez lata mieszkać, co nie? Sprawdźcie sobie koniecznie raport OnGeo – dostępny jest wyłącznie dla wybranych lokalizacji, ale w zasadzie dowiecie się z niego wszystkiego o działce – łącznie z info o zanieczyszczeniu powietrza, lotniskach, hałasie, zagrożeniu powodziami czy osuwiskach.

Gość gość
Czasem na tym swoim sprycie w kupowaniu działki to można się nieźle przejechać czego przykładem jest moja znajoma. Też chcieli z mężem aby tylko tanio i w efekcie kupili na terenie osuwiskowym. Uwierzyli po prostu na piękne oczy sprzedającemu i nie wynajęli geologa który by to sprawdził. Ja ucząc się na ich błędach to zrobiłam a konkretnie wynajęłam Geoxx www.geoxx.pl. Na szczęście nic złego się nie okazało a ja mam spokój że nie mieszkam na bombie.