Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianekk

Czy się narzucam?

Polecane posty

Gość adrianekk

Jakis czas temu poznałem śliczną dziewczyne tzn zobaczylem ją a odnalazłem przez neta. na poczatku zagadywalem do niej codziennie, na luzie pisalismy o byle głupotach ;P Teraz minął ponad rok , poznalismy sie dobrze i sie nawet boje do niej napisac raz na miesiąc choć wczesniej bez problemu nawet codziennie do niej pisalem pierwszy a nawet ona odzywala sie czasami pierwsza. Nie wiem dlaczego az tak onieśmielam się w stosunku do niej? Nie mam teraz pojecia czy jak bede czesciej pisal do niej to bede nachalny i bede sie jej narzucal ;/ Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Gość gość
pisz do niej chlopie, bo inaczej ci ja ktos zerwie sprzed nosa, a ona tez pewnie sie zastanawia, czy ci sie nie narzuca

Gość adrianekk
No wiesz moze i masz racje ale nie jestem jakos szczegolnie przystojny czy cos, duzo innych chłopaków sie koło niej kręci i cały czas mam wrazenie ze jak tylko napisze to ze jej przeszkadzam w czyms. Niby nie jest związana z nikim ale tak jakos dziwnie, a i oczywiscie jestem w niej zakochany on samego poczatku jak ją zobaczylem ;/

Gość gość
jakby nie była toba wcale zainteresowana, to by nie odpisywała wiem co mówie, bo jestem kobietą jasno i konkretnie sie zdeklaruj, jak będzie widziała, że ci zależy, to masz wieksze szanse na jej reakcję. A wtedy przynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz, czy jest zainteresowana czy nie. Jak przestaniesz pisać to stwierdzi, że ty nie jestes zainteresowany. Proste

Gość adrianekk
tylko mieszkamy troche daleko od siebie, dlatego nie mozemy sie jak narazie wgl spotkac ;/

Gość gość
jeśli ma z tego cos byc, to odleglośc nie stanowi przeszkody, choc przyznaje, ze jest powaznym utrudnieniem. Nie zmienia to faktu, ze pisac do niej mozesz. Powodzenia

Gość gośćdd
Może chce być miła czy coś