Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biernapalaczka

ex pali papierosy...

Polecane posty

Gość biernapalaczka

od kiedy się rozstaliśmy (miesiąc temu), zaczął palić. podczas rozmowy powiedział, że to dlatego, że teraz to dla niego jedyna radość... pali fajkę za fajką, także przy mnie i wygląda to tak, jakby chciał zamanifestować to, że jest nieszczęśliwy. nie wiem, jak z nim rozmawiać, co robić, bo zaraz wpędzi się w poważny nałóg i zepsuje sobie zdrowie na dobre.

Gość gość
To chyba jedbak nie jest ex,skoro pali przy Tobie,a wiec widujecie sie,a Ty az tak sie zamartwiasz.

Gość biernapalaczka
bardzo lubię tego chłopaka, ale zachowuje się strasznie nieodpowiedzialnie (chwilami jak dziecko). to on mnie zostawił, teraz uważa to za błąd, ale ja nie zamierzam być z kimś, kto potraktował mnie w taki sposób. dalej często ze sobą rozmawiamy, nie zerwaliśmy kontaktów, bo niby czemu mielibyśmy? po prostu wydaje mi się, że mogłabym mieć na niego jakiś wpływ... ale nie wiem, co mu powiedzieć. nie chcę, żeby dalej zachowywał się tak głupio i nieodpowiedzialnie, tym bardziej, że ma problemy ze zdrowiem już teraz...

Gość gość
zamierzasz Mu matkowac? To poczekaj,az zacznie z czasem grozic,ze sie powiesi..Facet robi pokazowke,a Ty albo jestes az tak durna,albo masz niewiele lat. Dal Ci kopa,to Ty masz prawo miec dola,a Ty sie nad Jego zdrowiem trzesiesz.. Rece opadaja..