Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi sie stalo

Polecane posty

Gość gość

?dzisiaj rano o 5 wyszlam z domu w bluzeczce z krotkim rekeawem,bylo lekko chlodno, i nagle poczulam silny bol na plecach po lewej stronie ponizej lopatki,taki jakby bolesny skurcz,ciezko mi bylo wziac glęboki oddech. i od tej pory caly czas mnie boli gdy sie ruszam ,zginam,czasami promieniuje do przodu jakby pod zebra, czasami lapie mnie taki jakby skurcz.co to moze byc?bardzo wystraszylam sie ze to np trzustka ale mam apetyt,normalnie jem.moze to przewianie jakies ?

Gość gość
Może to nerwoból.

Gość gość
skurcz, poboli i przejdzie, bez paniki, trzustka jest bardziej na srodku, blizej prawej str

Gość gość
tak ,ale to stalo sie rano o 5 i trwa do teraz. tzn jak sie nie ruszam to jest ok ale jak sie poruszam obracam zginam to boli, i czasami tez lapie taki skurcz

Gość Levviatan
Mięsień po silnym skurczu może boleć nawet cały dzień

Gość gość
niby tal,ale ten bol czasami promieniuje to przodu jakby pod zebra

Gość gość
weż termofor i polóz na to miejsce, cieple okłady pomagają...

Gość gość
niestety nadal boli

Gość gość
mnie tak kiedyś złapał ból, ale oprócz tego, że pod łopatką i promieniowania jakby pod żebra, bolało mnie też serce i cała klatka piersiowa tak jakby pobolewała, trwało to od wieczora do następnego dnia, ból serca ustąpił w tym następnym dniu ale klatka nadal bolała. Nie wiem do tej pory co to było ale pewnie jakiś nerwoból, bo chociaż objawy pasowałyby do lekkiego zawału, to jakoś nie wydaje mi się, żebym jako młoda osoba mogła mieć zawał, po za tym to się nasilało przy poruszaniu więc raczej odpada