Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zacząć zdrowo żyć

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu jakiś dietetyk bądź ktoś obeznany w temacie?? Nie jestem dobrze sytuowana a wiem , że zdrowe jedzenie jest drogie...Nie wiem ile kalorii dziennie powinnam przyjmować, co powinnam jeść (w minimalnych dawkach,tak aby tylko dostarczyć witamin), może ktos zna przepisy na smaczne ZDROWE I PEŁNOWARTOSCIOWE dania(łatwe,proste i w miarę tanie do przygotownia) różnego rodzaje koktajle zdrowotne, prosze niech mi ktoś pomoże mam 19 lat i ważę 67 kg.

Gość gość7912
A ile masz wzrostu? same kilogramy nic mi nie mówią bo być może twoja waga jest odpowiednia do twojego wzrostu.

Gość gość
warzywa sa tańsze od mięsa

Gość gość
Dietetyk oczywiście jest sprawą podstawową, ale czy zdajecie sobie sprawę, jak ważną rolę odgrywa w codziennym życiu woda? I to nie chodzi mi tu o popularne i drogie wody butelkowane. Moje kochane – woda z kranu, najzwyklejsza, w połączeniu z czymś takim, jak jonizator da wam po kilku tygodniach lepsze efekty, niż dieta cud. Tu możecie sobie o takiej wodzie jonizowanej poczytać - http://jonizatory.eu/wszystko-o-wodzie/ - wystarczy kilka chwil, aby postawić na nogi swój organizm.