Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka35

jak dalej?

Polecane posty

Gość zielonooka35

Poznałam faceta, od kilku tygodni spotykaliśmy się przypadkowo i zaczeliśmy rozmawiać. Za którymś razem zaproponował mi spotkanie jedno i drugie. Jest facetem po przejsciach, podobnie jak ja został oszukany przez kobiete, no ja przez faceta. CZyli przyłapał ja na romansie z kims innym. Bardzo mile spotkania mielismy. On mówil ze sie zakochuje we mnie. Całowaliśmy się. Tulilismy , tańczylismy. Bardzo fajne rozmowy mieliśmy. On był w dwoch poważnych zwiazkach. Wyjechal na wekeend . Coś mi odpisał. Natomiast wczoraj wieczor nie odpisal na sms ani dzisiaj i nie odzwania. Poprosiłam że jeśli bedzie mial czas to niech odzwoni. Nie wiem co robić.? mógłby powiedzieć cokolwiek. Facet ma 42 lata. Co myslicie?

Gość zielonooka35
Powiedział mi że jestem bardzo atrakcyjna kobieta i td. ze dziwi sie nie zwiazałam sie z nikim. Nie rozumiem jego milczenia. Ktoś ma jakies przemyslenia to posłucham chetnie

Gość gość
Olał cię a ty jeszcze o nim myślisz i zakładasz o nim temat na kafeterii? Naprawdę potrzebny jest tobie ktoś taki jak on?

Gość zielonooka35
jeśli olał to czemu nie powiedział wprost? mógł powiedzieć otwarcie krotko i tyle