Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Android Jakie gry polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Dla dziewczynek 4-6lat?

Gość gość
Najlepiej darmowe bezpłatne w 100%

Gość gość
Pou.

Gość gość
Dla dziewczynek w wieku 4-6 lat, to osobiście polecam gry jak: Huśtawka, spacerek, piłka na świeżym powietrzu, sezonowo zabawy plażowe lub zimowe. Tragedia co się we łbach porobiło tym ludziom w dzisiejszych czasach.

Gość gość
Moje dziecko ma tego w nadmiarze! Nie masz dzieci to się nie wymądrzaj. Jestem mamą która, może w każdej chwili powiedzieć ,,Dziś moje dziecko ma gorączkę i nie będzie mnie w firmie" nikt mnie za to nie wyleje . Mogę poświęcić dziecku 16 godzin na dobę i nikt mnie za to nie ściga! Moje dziecko jeździ na wycieczki na wakacje na pikniki chodzi na basen, gotuje w kuchni, huśta i bawi z innymi na placach, salach zabaw, realizuje się twórczo, gra w gry planszowe, oraz robi milion innych rzeczy i doprawdy nie widzę powodu dla którego miałoby nie grać na swoim tablecie w gry przez 15min dziennie skoro jest zdyscyplinowane i nigdy nie przekracza czasu? Może mi powiesz o ty alfo i omego, klękajcie narody?

Gość gość
Hejj :) Czytałam że na stronie -e-lokale.blo.pl można sprawdzić w jakim miejscu aktualnie znajduje się dana osoba, wystarczy podać jej nr telefonu. Megaaa :D Sprawdzaliście ?

Gość gość
Ja ze swojej strony polecam w 100% darmową ,,MY VIRTUAL DOG'' Rewelacyjna Uczy że posiadanie pupila to coś więcej niż tylko pogłaskanie i pomęczenie zwierzątka raz na jakiś czas i gotowych poddać się wyzwaniu, uczy liczyć i pisowni liczb, refleksu, ćwiczy pamięć i ma wiele innych zalet-Polecam gorąco!

Gość gość
Jakieś jeszcze? Spamerom dziękujemy!(spam to treść wysyłana w celach korzyści materialnych)

Gość gość
nie słyszeliśmy o tej stronie z lokalizowaniem i nie chcemy słyszeć. Do autorki. poszukaj coś z bajek jakie lubi. My jesteśmy na etapie angry birds

Gość gość
23:31 co za wylew frustracji. Racja, jak jeden dzień nie będzie pozmywane to nikt nie zginie